kan inte sova

Tjejen däckade i soffan runt 10 tiden igår medans jag satt kvar och tittade på tv, kollade på fråga olle dokumentären som handlade om prostituerade, mycket intressant faktiskt.
Efter att programet var slut så drog jag tjejen till sängen så hon kunde sova för natten, men när jag väl hjälpte henne i säng så kände jag hur jag blev lite mer maskig så jag lovade henne att stanna kvar i sängen en stund för jag ville inte lägga mig ännu!
och här sitter jag nu, nästan 10 timmar senare, är pigg som en gris haha tjejen har åkt iväg för att provjobba på ett nytt stället, hoppas det går bra nu!


Näe nu ska jag ta å laga lite fruksot för att sedan åka till mamma och hämta min cross, ska nog försöka köra en hel del idag faktiskt, känner att jag behöver det :D


här sitter jag...

Tvn är på, tjejen pratar i tel, och jag sitter på soffan med daton på knät, dagen har vart skumm, kan inte sätta fingret på det, kanske är det vädret som gör att jag känner mig hmm? halv? kanske är det att jag gör samma sak varje dag? vet inte, kanske är det en sån period bara.
Har tyvärr inte lika bra kontakt med böne länger och det är ångest, vi pratade ifs i tel igår i typ 30 min och fan va jag hade saknat det, ska kanske röra mig till alingsås imorgon, tror det blir ganska svårt då mitt nya kort slutade gälla idag för att jag inte fått koden och fick beställa ett nytt, jävligt segt, inte för att jag har mycket pengar att ta ut men endå, man kan ju alltid överbestrida sitt konto haha.

Vad har hänt det senaste?
det undrar jag med om jag ska vara helt ärlig, jag har ju så jävla dåligt minne att jag inte ens minns om jag skitit och går på toa igen för att pressa och märker då att jag visst har skitit då det inte kommer något och jag är öm om rövhålet hahaha fyyfan när va vidrigt.

I veckan kommer det nog inte att hända så mycket, kommer att jobba som vanligt, men det kanske blir en resa till helgen, Nörrköping, ska på bizznizz så håll tummarna.

Har tänkt lite det senaste, och det är alla människor som kommer och går i ens liv, man undrar ju verkligen vilka som kommer att stanna av dom man har just nu, man hoppas ju verkligen att dom man har kvar ska stanna för det är riktigt härliga människor faktiskt, jag trivs jävligt bra med dom.
Kanske säjjer jag de för sällan?

/Vasquez


jag fösvinner

jag fösvinner nog igen från bloggen.. det är roligt att ha blogg när man har tid att skiva men just nu har jag inte direkt tid, eller jag har tid men jag prioriterar annat... kanske startar jag en annan blogg ensam? skriver lite så som dole gör, när man verkligen har tid och lust..

får se.. kanske uppdaterar nån gång då och då på den här bloggen endå..

aja ha de gött så får vi se hur det blir..

Helgen i kort

Lördag:
Vaknade runt 10 tiden för att fixa till mig, skulle nämligen på bröllop.
En vän till mig skulle gifta sig, så fixa till mig riktigt ordentlig för att sedan möta upp brorsan som också skulle med, vi skulle hem till Cezar (han som gifte sig) för att ta lite kort och fixa lite saker.
Väl där så var det arabisk musik som gällde och en massa dans, man kan säjja att jag och brorsan var ute och seglade utan kompass, vi hade ingen aning om hur man dansade eller gjorde, så vi klappade händer istället och skrattade.
150.000 klappslag senare så begav vi oss hem till var för sig.
Väl hemma så fick jag reda på att Caroline skulle fixa håret på andreea så det var bara att ta på sig och åka till brorsan.
Tjejerna fixade och trixade med sina klänningar och hår, medans jag sagt lungt och spelade gitarrhero för att fördriva tiden,
kl blev 16:10 och jag åkte iväg själv för att hämta upp cezars farmor som har lite problem att ta sig fram, vi åkte till kyrkan och inväntade på dom andra nötterna.
alla var på plats och nu var det bara paret som fattades. efter ett tag såg man att båda stod vid entren och väntade, ett par idioter skulle knyta fast 2 st tygsaker som paret skulle
gå igenom och knyta upp, men dom jävla idioterna var så jävla inkompetenta, å det tog så lång tid för dom, att dom fick spela om själva bröllopsmelodin och
valentinas mamma (brudens mamma) fick springa fram och knyta skiten själv. hahaha vilka jävla nötter.
Vi satt och lyssnade på seremonin som varade i ca 1 timma, det enda jag var kapabel att förstå var "Cezar och valentina" resten var på arabsika och jag fattade Zero,nada,inget med andra ord 0!
Efter allt detta så åkte vi hem till var för sig, jag och tjejen la oss en liten stund, och efter lite vila tryckte vi i oss lite mat för att kunna dricka på den kommande festen utan att bli dygnraka.

runt 19:30 satte vi våra fötterfesten.
Det serverades sprit och öl, självklart hade jag vart så smart att jag hade ätit massa mat innan jag kom dit för att kunna dricka mycket utan att bli full och min plan funkade perfekt.
jag drack väl en 10 öl och kände mig fortfarande nykter och det var riktigt härligt faktiskt.
kvällen var ganska trevlig men musiken kunde vart bättre, det var enbart arabisk musik och visst var det trevligt att dansa och klappa men fyyfan efter 6 timmar av samma musik så
började man bli trött i skallen.
vi kom väl hem runt 02:30 - 03:00 tiden och det var bara att krypa ner i sängen med caroline för att avnjuta ännu en natt tillsammans.

               

Söndag:
Efter att ha vaknat och städat lägenheten så åkte vi för att hämta upp Carolines syster Elin.
Vi mötte uppe henne och åkte vidare till liseberg, vädret var kanske inte den bästa men vi hade roligt endå. spelade massa men van inte ett jävla skit,
massa smånallar bara, det blev 13 st tror jag.
Vi bestämde oss för att gå på pandavision i liseberg och när vi väl satte oss där så var det nån cpunge som satte sig bredvid, han var inte deformerad eller på
att man kunde se att det var nått fel på han.
Men helt plötsligt så säjjer caroline att killen bredvid mig sitter och tittar på mitt skreve, jag tittar på han och han lyfter blicken, ge mig den porrigaste blicken han kan ge mig för att
sedan vända ner blicken och fortsätta kolla. jag blev riktiogt chockad men försökte hålla mig lung.
Efter nån minut tittar jag tillbaka då tar han återigen upp blicken, kolla på mig intensivt för att sendan sänka ner blicken och forsätta kolla, vid de tilfället inser jag att det är nått fel på killen
så jag reser mig upp och byter plats, tjejerna gör det samma.
Jag kolla igen på killen och han halvt reser sig upp för att byta plats, mitt hjärta börja dunka snabbare och mina knytnävar spänns men idioten byter aldrig plats och det tackar jag gud för.
När föreställningen är klar så börjar vi gå, när jag inser att killen snabbt föröker komma ikapp mig/oss, så vi börjar springa och tappar bort han.
Vilken jävla mardrömm, fyyfan, jag ska alltid råka ut för sånna äckliga människor....
Vi lämnade av Elin som för övrigt var mycket trevlig och bestämde att hon skulle komma hem till oss nästa lördag för att sova över tills på söndag, hyra lite filmer och bara ha de allmänt trevligt.

 

Måndag:
Igår blev det inte mycket gjort, vi handlade lite saker till lägenheten och sen kom pappa över, vi hade bjudit in han för att äta middag med oss, efter detta så åkte han hem
och vi åkte å hyrde en film, vi orkade faktiskt aldrig kolla klart på filmen utan vi gick å la oss för att snacka om allt å inget vilket är riktigt mysigt.

Nu sitter jag hemma och det är tisdag, slutade jobbet kl 17:00 och kom hem för en liten stund sen, har nästan diskat klart, fick ta en lite paus för jag skar mig på fingret :( och kl 19:00 är det dags att tvätta :D

när nu ska jag börja göra lite nytta igen....

/Vasquez

 


RSS 2.0