Lautaro & Dole - Tänd Ett Ljus


Jag Mår Bra

Igår blev det inte mycket mer än att bara ligga på soffan och titta på tv!
Jag överdriver inte eller hittar på, jag låg på soffan hela dagen/kvällen tills jag somna!
Dom som känner mig bra vet att det var år sen jag somnade på soffan. av någon anledning har jag inte kunnat göra det på flera år trotts att det är så sinnesjukt härligt att göra det!

Så efter att ha somnat innan kl 00:00 vilket är super ovanligt för mig gick jag upp nån gång runt 01:00 och slängde mig på sängen. väl i sängen så somna jag som en stock och vaknade nått så otroligt utvilad idag!
Jag vaknade som en ny människa, helt galet, jag vaknade med ett stort leende och med en härlig känsla i kroppen. och jag ska inte låta någon förstör det idag!
För idag hörrni, För idag mår Jag bra!

Jag vaknade runt 11 tiden och gick nyss upp ur sängen och nu är kl 15:24.. efter att fixat capucchino och ätit chips osv så tyckte jag att det var dags att gå upp ur sängen..!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag nog mysa ner mig i sängen igen!
Kanske ringer och beställer in en pizza eller så!

//Lautaro

En Sköjjare

Vakna runt 11 tiden idag för att åka till jobbet..Allt gick som det skulle och jag hade god tid på mig till jobbet.. tills jag hoppa på fel buss som körde mig åt pipan och jag kom en halvtimma försent till jobbet..*wii*

Väl på jobbet så dega jag bara runt, var verkligen inte på humör för att sälja eller ens försöka se glad ut, jag måste nog sett riktigt jävla otrevlig ut eftersom det bara var 3 personer som jag sålde till haha...

Efter jobbet åkte jag hem och la mig på soffan och sen dess har jag inte rört mig därifrån.
Dole ringde och fråga om jag ville komma förbi han! HaHa som om jag inte vet bättre.
Självklart vill jag INTE åka förbi han, Varför skulle jag vilja det? av vilken anledning skulle jag släpa dit min röv?
En riktig Sköjjare!
Att han hade mage å bli sur när jag sa nej. det förstår jag inte. han erbjöd till och med att betala min resa, då är man ensam och desperat. Vilken stackare!
Så nu ska jag åter igen lägga mig på soffan och bara dega!
Får se om det blir något annat än soffan men det tror jag inte!
Må väl Folket!
//Lautaro

Statestiken!
Det går upp och ner! ni får Hjälpa till och sprida bloggen lite mera tycker jag =)


Max unika besökare på en dag är 100
Minst unika besökare på en dag är 12
Genomsnitt unika besökare per dag 31

Lite Mer Italien

Lite mer italien bilder =)



     


 
Den snubben var det som serevera oss.. han var en helt galen person. Om vanliga italienare är överdrivna så var denhär snubben det maximala.. vi skrattade så länge.Han till och med tuggade tuggumi på ett övedrivet sett haha!


 
Dom swishade förbi i 340 KM/H.. helt galet

En helt sinnesjuk person 2

Tjejen som Lautaro la upp i sitt tidigare inlägg e verkligen ruskigt duktig, riktigt jävla bra! Men denna snubben lägger det fan med kärlek! Det är skit samma att han är blind, även om jag tror det är en av sakerna som utvecklat hans förmåga att leva sig in i det han sjunger! Helt jävla ruskigt säger jag bara!!



Känsla! Rätt igenom!

//Dole

En helt sinnesjuk person

Den här tjejen är helt sinnesjuk duktig. hennes röst, känsla, aah allt är verkligen så jävla nice..



Förresten är det någon som vet vad låten heter?
//Lautaro

Eat shit!

Lautaro har rätt, till och med "helt rätt" jag saknade honom redan första dygnet han var i Italien, det är väl så när man etablerat en stark jävla vänskap och inte känner att man kan eller vill prata lika öppet med resten av sina vänner. Genom tiden har vi ändå utvecklat en relation där vi till tusen delar med oss av våra tankar till varandra, i samma veva har man istället tappat lusten att öppna sig för andra. Generellt sett är jag en öppen person men man kan som alla vet vara öppen på olika sätt och nivåer. Nog om det.

Jag utvecklade en liten låt kort efter och relaterat till inlägget "Albaner och Svenskar". Får jag bara tummen ur tar jag tag i det i helgen och rensar mina känslor. Problemet har minskat i dagarna och jag och denna personen har väl mötts halv-vägs i frågan. Känns bra men vill ändå spela in låten och rensa den där lilla ångestkänslan som jagade mig och som fortfarande (i liten grad) förföljer mig. Länge sen det kom upp något på bloggen kopplat till vår egen musik nu. Lautaro lovade oss "Tänd Ett Ljus" för ett tag sen men var är den???

Efter helgen om allt går som jag tänkt, hoho, efter helgen. ^^



Kan passa på att minnas tillbaks lite till tiden jag la upp "Jag Blöder Kärlek". En låt många verkade kunna relatera till, men också en låt som vår kära vän "Lautaro" hatade. Än idag säger han att han tycker det är en av de sämre jag gjort, ärlig är han :D Det är därför han e min bästiiis ^^) Hahaha! Jag låg iallafall ruskigt bra till ute på internet, nåt som aldrig Lautaro gjort, naa na na naa na, naa na na naa na! Iallfall inte lika bra som JAAAG! ;P Hahahaha!

-Eat shit bönibö!

//Dole


Hemma Från Italien.

Kom precis hem. Det har vart en helt sinnesjukt rolig resa faktiskt.

Fredag en 12: Som ni redan läst blev det väldigt stressat den dagen jag skulle åka till sthlm för att ta flyget till italien.
men allt gick bra, allt gick som det skulle. jag träffade Duc (en anna snubbe som oxå skulle med) i stationen. vi tog tåget tillsammans och pratade oavbrytet hela resan till sthlm. en riktigt skön snubbe. väl framme i stationen träffade vi en till snubbe, joakim.
vi åt lite mat innan vi begav oss till hotelet där vi skulle övernatt.
Infra city i sthlm. ett riktigt jävla nice hotel. jag och duc delade rum medans joakim hade sitt eget.

Nästa dag gick vi upp 05:45 träffade Tobias som jobbar för nikon och som anordnat tävlingen!
Vi åkte till arlanda och väl där träffade vi resten av gängen som oxå vunnit, allt som allt var vi 5 som hade vunnit och 3 som var dom som skulle ha koll på resan osv.

Vi satte oss på planet och lyfte till italia.

Väl där chekade vi in i hotelet som låg mitt i milano. helt sinnesjukt hotel. efter att ha vila upp oss lite stack vi till våran första restaurnag. Jag käkade pasta och kunde njuta av all gratis mat haha

Vi var i Milano i 3 dagar, Lördag , Söndag och Måndag. På söndagen stack vi och kollade på F1
jag har aldrig vart intresserad av F1 och trodde det skulle bli ganska tråkigt. men shitt när man såg det live var det helt sinnesjukt häftigt. vi hade galet sköna platser och man kunde se bilarna shuumaa förbi i 340 Km/h och ljudet var helt jävla brutalt.

Hela resan var gratis, all mat all dricka, så snacka om att jag ätit gott.. satt i en fet resturang framför katerdralen

 och åt riktigt jävla god mat. fyyfan va värt...förresten den som har smakat på mojito här i sverige har igentligen inte smakat på den riktiga. jag har aldrig vart förtjust i drinken mojito, men den i italien var helt sinnesjukt god alltså.

Iallafall jag slänger upp lite bilder från mobilen. det kommer att komma lite mer bilder och även videos när jag orkar slänga upp dom.
Förresten jag sov i en i sthlm igår natt tills idag i en riktigt jävla fräsh dubbelrum mitt i stureplan. på morgonen så frågade jag vad nikon hade betalat för mitt rum för den natten. Dom hade betalat 9000 för att jag skulle sova där.. HAHA jag kan njuuuta va livet!!

     
Efter restaurangen kom vi tillbaka till rummet och då hade dom lagt tofflor och morgonrockar åt oss. wiii 




//Lautaro


SMS från Italien.

"Sätt på tvn hemma och leva upp biltävlingen. Jag är får just nu i italien monza"

Lautaro skickade precis ett sms från Italien, vad han ville få ut av det vet jag inte mer än att han försöker få mig att slösa min tid på att leta efter honom i en enorm biltävling med en publiksiffra på jag vet inte hur många tusen. Skulle jag alltså leta efter en person jag vanligtvis träffar på dagligen? Till vilken nytta? Felstavat var det med och det hade knappast varit något fräckt att se honom stå där som en lång jävla speta bland massa bilintresserade Italienare, det hade bara sett dumt ut. Plus att det kändes bra att slippa se långben några dar, en liten välförtjänad paus som han plötsligt försöker ta ifrån mig med sina samvetspressande sms.

Men plötsligt förstår jag varför han ville att jag skulle titta, när kamermannen kort sveper över publiken kan man tydligt se en person som utmärker sig, en  person som står där med gula kläder och en stor skylt i handen som vid första anblick ser ut som en "heja på skylt" men som lika snabbt visar sig bära texten "Dole, jag saknar dig!"







//Dole


HAHA

Eftersom det är bara jag som står för underhållningenbloggen så slänger jag upp en video som verkligen fick mig att skratta =)



Godnatt folket!

//Lautaro

Det Är Bara Jag!

Det är ju fan bara jag som håller bloggen vid liv.. det är ju förjävligt. Dole kommer in nån enstaka gång och skriver sitt djupa snack som e rena skiten.

Aja, jag får väl stå för underhållningen!

//Lautaro

Jesus

Vaknade bara för nån timma sen eller för att vara exakt vaknade jag 13:56 helt sinnesjukt segt men men.
Tog på mig kläder, borstade tänderna, fixade håret och gav mig iväg till stan för att köpa present till brorsan som fyller hela 25 år!
Helt sinnesjukt. har e fan en gammal gubbe nu och jag är på godväg att bli det själv och det känns förjävligt ska ni veta.

När jag väl köpte presenten till brorsan så åkte jag för att köpa mig mitt första månadskort på 3 år och det känns härligt, känns faktiskt helt okey att ha ställt av bilen av olika anledningar och börja åka buss/Spårvagn. visst det har sina fördelar att ha bil men jesus det är avslappnande att bara sätta sig och åka.

Nu kom jag hem för ett litet tag sen och funderar på om jag ska laga mat eller vänta tills mamma lagar något gott. har inte riktigt bestämt mig om jag ska vara ärlig.

För övrigt vet jag inte hur den här dagen ser ut. någon som har några bra förslag?

//Lautaro

Sober Vs Danish

Okej, Lautaro gillar Danish, jag tycker han e ruskigt duktig men har bara aldrig fastnat för hans stil, inte ens för "Le Igen" som så många ändå diggar. SKa inte påstå att jag pumpar Sober heller, sanningen e den att jag lyssnar väldigt blandat, nån liten låt hit o dit från nån random artist när jag känner för det och beroende på humör. MEN, denna låten Sober gjorde pumpade jag ett bra tag en sommar för några år sen. Läser man bara texten utan musiken riskerar man fan att skita ner sig! :S Lyriken e fan otrolig! Grymt jävla bra! :)

Danish, Le Igen .Vs. Sober, Hora?

För mig blir det Sober, Hora. ;) Eat shit Laaautaro!




//Dole

Jag såg!

Jag tittade på alla länkar vi har och såg att det är bara tjejer..vafan e det?
finns det nån kille som läser bloggen och som har sin egen blogg så är det bara att skriva till mig eller Dole så länkar vi dig.. detta kan ju inte bara vara en blogg enbart läst av tjejer?

Antingen skriver ni i komentarsfältet eller så hittar ni oss på msn...!

[email protected]

[email protected]

//Lautaro


Danish - Le Igen

Tycker att denhär låten är riktigt tung.. den förklarar så mycket..
riktigt riktigt bra låt..

Danish - Le Igen


detta är den första och sista låten jag slänger upp som tillhör nån annan =)

/Lautaro

The Bucket List.

- Tänker inte säga nåt annat än jävla "The Bucket List" !

//Dole


M . i . n . n . e . n .









HAHAHAHA

Ni måste bara se denhär videon..
de första 50 sekunderna är ganska tråkiga.. men sen så flippar dem över.. HAHAHA.. stackars tjej




//Lautaro

Yes, Yes!

Kom hem för en stund sen.. har vart å passat mina småsyskon för mamma skulle på nått möte eller så.. skit samma det var inte intressant!
Men innan det så träffade jag Dole. det var faktiskt rena rövhålskänslan att träffa han.

som han skrev tidigare så hade vi haft ett 3 timmars lång jävla samtal om allt möjligt och när man har ett sådant samtal med den såkallade Dole blir nästa dag rena baksmällan. Man orkar inte med han. Det blir för mycket bara!
I alla fall jag träffade han i Partille och vi stack och käka härlig pizza. och det var i storsätt allt.. haha jag hoppas ni har njutit av läsningen hahaha

näe men som sagt så kom jag hem för en stund sen och hittade en riktigt fet beat.. vi ska troligtvis spela in 2 nya låtar nu till helgen så det blir väl så at vi släpper ena låten på måndag tror jag..

En av låtarna kommer nog att heta " Vi Viskar Sanning"
så håll ögonen och öronen öppna.. för snart kommer nytt shiii!
//Lautaro


Kanske min mest känsloladdade låt.

Har vart en bra dag idag, somnade vid 7 imorse och gick upp vid 3 tiden, lite småsegt påsåvis men vaknade av att Tyesco kom förbi en sväng, tur det annars hade jag nog sovit längre. Kicka upp ur sängen och fixade lite frukost sen drog negern iväg igen. Just som jag stod halvnaken på väg in i duschen kom lilla toffe på besök :) satte oss framför tvn o spanade igenom lite gammla brottarturneringar på youtube. Vid 7 tiden var det dags att röra sig till träningen. Drog igenom en jävla massa nedtagningar idag och började även slipa på hur man försvarar sig mot just det. Känner mig sjukt stolt över gubbarna på klubben! HOHO!

Hur som helst, senare på kvällen ringde Lautaro och av nån anledning sögs vi in i ett tre timmars långt djupsnack om allt mellan himmel och jord, mest om den känslomässiga bergochdalbana vi båda åkt på de senaste månaderna men också en hel del om våra lika enorma egon. Känns riktigt jävla härligt att vara nöjd med sig själv, att känna sig som en bra jävla människa. Det är knappast så att jag och Lautaro är två pacifister, tvärtom, vi har båda svårt att släppa in människor på djupet. Öppna för omvärlden till en hög nivå men de sista dörrarna är inte många som lyckas passera.
 
Kom fram till att vi inte har några ovänner, om ens folk som tycker illa om oss, någon kommer säkert irritera sig på detta inlägget och tänka att vi är två riktiga jävla divor, men ska jag vara helt ärlig så är det precis vad vi är! Divor. Kan jag njuta av! ^^) En viktig skillnad på "diva" och "diva" är dock att man kan vara en osäker person som trycker ner andra för att själv se bra ut, sen finns det divor som helt enkelt är såpass nöjda med sig själva att de använder sin energi till att trycka upp andra och därigenom får sin njutning. Starka, självstående individer som har lätt för att anpassa oss och ALLTID säger sanningen. Haha, brukar säga att dom som använder orden "alltid" och "alldrig" redan gjort bort sig med en lögn då det är två ord som aldrig bör användas, men jag menar det jag skriver, vi säger alltid det vi tror är sant, från hjärtat, oavsett om det är hårda ord eller en jävla massa beröm så är det vår instinktiva sanning som pratar.

Iallafall, allt snack tog oss allt djupare och djupare och plötsligt stod vi återigen på ämnet beträffande de känslor vi båda upplevt inom relationer det senaste. Det gav mig tillräckligt med inspiration till att skriva nästa låt. Tror det kan bli en av mina tyngsta, iallafall för mig personligen.

"Dole - Vinterdeppression"

//Dole

Studio Bilder

Lite studio Bilder!
Ska ta bättre och mer bilder nästa gång vi spelar in =)

   

Spel Torsk

Anledningen till att bloggen uppdateras dåligt är för att jag är på jobbet och Dole har köpt en Playstation 3 och sitter och torskar på det!
För er som inte vet det så är dole en riktig Spel nörd, det går inte att få kontakt med han nu mera!

//Lautaro

GodNatt

Godnatt bloggen!
dröm sött!
//Lautaro

AHAHAH

han glömde visst att print screena detta...

Vilken sköjjare han äääär!!!!!



Sanningen!



Sanningen var den att Lautaro höll på o skriva massa svingrejjer och jag bara kontra, nu har han skrivit till sitt egna påhitt för att framställa sig själv i gott ljus och samtidigt trycka ner mig :S MEN mina damer och herrar! Här är SANNINGEN på bild! Ingen finredigerad skit som Mr Lautaro precis la upp. Bara sanningen :)

- Eat my shit!

//Dole

Trevlig Vän!

Dole är förjävla trevlig..

Dole säger:
Jag tycker om dig
Vasquez säger:
käft

Dole säger:

Din fitta

Vasquez säger:
käft

Dole säger:

Fitta

Vasquez säger:
käft

Dole säger:

fitta

Vasquez säger:
jag orkar inte me dig

Dole säger:

fitta

Vasquez säger:
du är rena rövhålet

Dole säger:

fitta

Vasquez säger:
käft

Dole säger:

fitta
Dole säger:
Säj att du tycker om mig


Alla Bilder

Alla bilder vi har postat här på Bloggen:


                                         

Fortfarande Sur!

Har läst all skit Dole har skrivit och jag kan inte sluta skratta, inte för att han är rolig utan för att jag märker att han fortfarande är sur över dom inläggen jag har skrivit om honom och han försöker kontra så gått det går.
Det tycker jag är väldigt roligt.

Sen så är de det med hunden är faktiskt sant. den jävla horhunden hatar jag, jag har aldrig träffat på nån vidrigare hund. Det är helt sinnesjukt..

Kan ni tänka er att jag tar ut hunden och rastar den och vi går runt och runt för att den ska bajsa men det gör den inte så vi återvänder hem och så fort den kommer innanför dörren så lägger den sin kaka.. då e man ju helt jävla störd, jag kan acceptera det om det skulle vara en engångshändelse men det är det inte, för fitthunden väntar verkligen tills vi kommit hem för att lägga sin skit, för det har horhunden gjort den senaste månaden.

sen så har den gnagat hål på en jävla dörr.. hur fan lyckas man gör ett jävla ganagar hål som hund?

Jag vaknade igår för att dra mig till jobbet, jag går upp och öppnar dörren från rummet och får känna den värsta lukten av dom alla och få se den värsta synen av dom alla.
När jag väl öppnar så känner jag en slags käftsmäll, det är skit lukt, rena rama skit doften som knockar mig, sen så ser jag att det ligger Toapapper över hela vardagsrummet (Jag överdriver inte, det låg över hela skiten) sen ser jag en stor fet Bajj mitt på mattan och toaborsten ligger och droppar på soffan! denhär jävla horhunden e ju förfan helt psykiskt sjuk.. nu blir jag bara förbannad jag tänker på det så jag forsätter att skriva mer om hunden när jag lugnat mig..//Lautaro


Horhund!

Pratade precis med Lautaro över tele igen, han hade blivit på lite småkasst humör den senaste halvtimmen och det enda jag lyckades höra var "din jävla horhund" "ta inte pappret" "nu måste jag duscha" "Kom tillbaks!" osv.

Uppenbarligen hade hans brorsas jävla hund (som han passar) slitit sig in på toan o snott pappret när han satt o *pip* Hahahahaha! Inte nog med det, precis efter vi la på fick jag ett MMS, när han kom ut från toan såg han vad hunden ville ha pappret till! XD



Horhunden hade lagt en egen hög med baajs ute i vardagsrummet!!! Nåt som får mig att le ännu mer är att det inte är första gången idag! Hahahaha! Lautaro har ringt mig ett antal gånger under dagen o klagat på att hunden har skitit inne, tur att jag tipsa han om att lägga ut tidningspapper på vardagsrumsgolvet XD HOHO! Tydligen hade hunden haft mens några dagar innan och blodat ner hela lautaros mamis säng och sovrum, och det var därför han fick ta över odjuret, kan bara hoppas att han får mens snart igen! XD

Godnatt!
//Dole

Dole & Alex

Va bara tvungen att visa upp min och kusinens egenstartade MMA klubb här på bloggen fan!

Här rullar jag med en av våra härliga elever, Alex. Lita på att han kommer grabba hem ett gäng medaljer inom en snar framtid! Gruppen har utvecklats sjukt jävla snabbt och när detta filmades hade de bara tränat i 8 veckor - Sjukt!

Antingen har vi helt cpgrymma elever, eller så är jag och kusinen helt enkelt överbäst som tränare, ELLER kan det vara en kombination av båda? hohO! XD Hur som helst, jag e den rakade snygga grabben med de dupertuffa shortsen :) hahaha!



Adrenaline FIghters MMA //Dole

Lautaro har ingenting att skriva!

Hahaha! Sitter med Lautaro i andra änden av telefonen, idioten berätta precis att han tycker "det är lite frustrerande att inte ha nåt att skriva om". Kanske för att tönten inte har nåt liv, iallafall inget intressant! Enda gången nåt händer i apans liv är när han umgås med MIG! ^^)

Tyckte synd om den stackarn så sa precis till han att han kunde komma över om han hade tråkigt, vad gör man inte för vänner utan andra vänner. Jesus var tydligen sån, tog hand om andra så varför skulle inte jag kunna? :) HAHAHA!

Snabba dig hit för fan jag har tråkigt! XD

RSS 2.0