Ännu en gång

ännu en gång.. alltid samma sak, med samma melodi som spelas, alltid ser jag samma saker och ännu en gång händer samma sak...

/Lautaro

Hemma igen..

Ja.. nu är man hemma igen och det känns väl inte allts jätte bra.
slänger upp lite bilder från dagarna i spanien och återkommer lite senare om vad vi gjorde och vilka äventyr vi var med i!
nu kommer det lite blandade bilder =)
och i dagarna får jag bilderna jookey tog oxå.. så det kommer att komma upp lite mer.. plus några videos säkert ^^)

                                   


Ciao Böni!

Sådär, då är bönibö och jookey på väg till Spanien medan jag sitter fast här hemma med min dåliga ekonomi. Måste erkänna att jag är riktigt jävla avundsjuk, känns extra ensamt nu, även om jag o bönibö inte ses så ofta som vi borde, är det alltid en trygghet att veta att han finns där, ett samtal iväg, 40 minutes bilfärd. Han ska inte vara borta länge, och trots att jag blev tillfrågad om att följa med känner jag en svartsjukekänsla över att de åker utan mig, och tydligen ska åka runt i sverige i sommar, utan mig.. Aja, får la åka med Christian istället :) Böggary.

Idag är förövrigt en dag bunden till förändringar, på många sätt. En stor förändring kan vara ett avslut på något som pågått länge. Men avslut kan även vara starten på något nytt. Hur dumt det än låter och känns i dagsläget.
 
Har bestämt mig för att fixa lägenheten nu me, satsa på att ta över kontraktet så jag får förstahand, det kommer visserligen ta mig ett år innanvi kan skriva över papperen men det känns värt det. Finns ändå inga andra lägenheter lediga här :/

PS.
- Snart är det även dags för grabbarna i klubben att tävla för första gången, den 13e december tar "Adrenaline Fighters MMA" sitt första steg officiellt =D
DS.

"If I were a girl"

//Dole

Nu åker jag..

dehär året har verkligen vart upp och ner för mig.. mycket ångest, mycket av allt faktiskt.

Ännu en gång reser jag, det är min 3de utlandsresa.

Första resan var irland, sen blev det Italien och nu blir de min sista för iår och det blir spanien.

Sen har man rest mycket till sthlm, tror det har vart 3 gånger där oxå.
känns skönt att komma bort lite från allt, känner verkligen att hade det inte vart för dessa resor så hade ni nog hittat mig inlåst i ett sjukhem, ner drogad för att slippa ångesten haha..

men nu ska jag iväg och packa och sätta mig ännu en gång i ett härligt flygplan och resa bort lite från allt, bort med problem och in med nya fräsha intryck.

Ska försöka resaofta jag kan har jag bestämt mig för, så förhoppningsvis blir det en till resa efter nyår, vi får se vart det blir, men nått blir det.

En annan sak som jag och jokeey har funderat på, det är att bil luffa i ca 10 dagar runt om i sverige. självklart kommer detta göras under sommar perioden. så alla ni som läser bloggen är välkommna att öppna era dörrar så vi kan slagga där när vi har vägarna förbi haha..

ha det gött.. hörs säkert på torsdag eller fredag igen..
(om inte planet sprängs)

//Lautaro

Jag Hatar Dig

Jag hatar dig så starkt varje morgon, du anar inte, så fort jag öppnar mina ögon mimar jag att jag hatar dig, jag hatar dig, jag hatar dig.. och varje kväll.. varje kväll somnar jag av att jag saknar dig.. men mest av allt.. så hatar jag dig varje morgon!

Allum

Idag träffade jag jokeey för att åka och växla lite pengar.
Det är nämligen så att jag och jookey åker på en liten härlig spanien resa, vi båda måste komma bort lite från kalla sverige och tina upp i lite varmare sol.
Så för nån vecka sen så bokade vi biljeten och hotelet och imorgon åker vi!

Kommer verkligen att bli riktigt skönt, trotts att det oxå är vinter i spanien så är det ändå ca 18 grader och som alla vet är det en annan värme, kanske inte direkt sola och bada värme men lätt varmare en här.

har varken börjat packa eller ens funderat på att hämta resväskan som jag hoppas finna nere i källaren, men som vanligt är jag aldrig stressad, det löser sig på ett eller annat sätt.

Nu ska jag nog sätta mig och titta på lite tv. får hoppas att det går något bra, annars kan ni alltid rekommendera någon härlig film, skulle verkligen uppskattas era suckers..

//Lautaro

If i were a boy

Jag förstod mig aldrig på denhär låten, jag tyckte den var löjlig och förstod aldrig riktigt va den handlade om. men för någon dag sen så satte jag mig ner och tanka hem låten. letade upp texten och läste samtidigt som jag lyssnade för att förstå vafan skiten handlade om.
Måste säja att jag blev grymt chockad över låten. Den är så sjukt bra, man måste verkligen lyssna på hela låten och varenda mening för att kunna förstå den!
Underbar låt!


 


"If I were a boy
Even just for a day
I'd roll outta bed in the morning
And throw on what I wanted then go
Drink beer with the guys
And chase after girls
I'd kick it with who I wated
And I'd never get confronted for it.
Cause they'd stick up for me.


[Chorus]
If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man.
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed


If I were a boy
I could turn off my phone
Tell evveryone it's broken
So they'd think that I was sleepin' alone
I'd put myself first
And make the rules as I go
Cause I know that she'd be faithful
Waitin' for me to come home (to come home)


(Chorus)

It's a little too late for you to come back
Say its just a mistake
Think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You thought wrong


(Chorus)

But you're just a boy
You don't understand
Yeah you don't understand
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man


You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Cause you've taken her for granted
And everything you have got destroyed
But you're just a boy"




//Lautaro

RSS 2.0