känner mig rastlös

känner mig rastlös på livet just nu, vet inte riktigt varför, känner att jag behöver komma ifrån lite eller iallafall göra något som livar upp min vardag. Är inte olycklig eller liknande, men jag vet inte,, själen skriker av rastlöshet, fast än jag inte är det, har fan fullt upp varje dag, dag in och dag ut, och det är kanske det som gör att jag känner såhär? kanske ska jag ta lite semester med frugan? vettefan,, skumt och ikke värt är det iallafall.

Just nu väntar jag bara ut tiden, ska snart till jobbet.
Jobbet...hmm.. jag undrar många gånger vem som var idioten som kom på att man skulle jobba fram tills man är 65 år?
i helvetet heller att jag ska jobba så långt, känner redan nu att jag har gjort mitt i arbetslivet haha.. jag började fan jobba när jag var 14år, helt sjukt, jävligt ung började jag. man borde ha ett system istället, man ska ha jobbat i 40 år istället. så eftersom jag började jobba när jag var 14år så hade jag kunnat gå i pension redan vid 54 års ålder.. och det hade ju faktiskt vart hel okey.. haha nog om det..

ska gå å fixa affrot nu..

/Vasquez

....

Jag har följt Ken och hans musik sen jag var 14 år, har verkligen lyssnat på han varje dag tills bått år tillbaka när jag kände att jag hade växt ifrån den musiken lite, men jag har fortfarande samma respekt för han å hans musik, många gånger hjälpte hans musik när man tyckte att saker var jobbiga eller när man helt enkelt hade flippat ur och behövde lite vägledning.. jag har ca 500 ken låtar om inte lite mer, men aldrig har jag blivit såhär berörd av hans låtar.

När jag lyssna på den satt jag konsenterard till max, levde mig in i texten och verkligen lät känslorna komma fram, när låten var slut kunde jag inte låta bli att torka mina ögon...




igår blev jag gay

igår blev jag gay.
tjejen har tjatat och bett om att få sänghimmel eller vafan det heter.. och gissa vad, det fick hon, satte upp hela skiten igår.. måste endå erkänna och säjja att jag tyckte om det, så nu sover jag med sänghimmel eller vafan den gayskiten heter..

så välkomna den nya "scary" gay Gary hahha

Det är ganska sjukt

Jag tycker det hela är ganska sjukt, ni undrar säkert va det är och jag kommer till den nu.

Jag flytta tillsammans med tjejen för ca 3 veckos sen nu om inte lite mer, och vi har haft 7 st vänner på besök (enbart nära vänner)
Av dessa 7 vänner så är det 3 st som har kommenterat lägenheten, som har gett någon slag positiv respons, som inte bara kommenterat de saker som fattas i lägenheten, eller kommenterar dålig om saker man nyss köpt (Självklart fattas det saker med tanken på att jag nyss flyttat in)

Dessa 3 personer  är:

AnteBlev riktigt glad över responsen på lägenheten, kan fortfarande tänka tillbaka på allt han sa och känna mig riktigt glad

Brorsan och hans tjej: kom med riktigt bra förslag om vad som kunde göra och dom tycker verkligen om lägenheten

Klara: när vi nyss hade flyttat in och det bara fanns en säng så kunde hon njuta av planlösningen och hela de kittet.

Sen resterande 4, vissa har bara kommit med klagomål eller bara inriktat sig på saker som inte är klara och det har verkligen  inte gett något positivt allts, utan mer rapat ut klagomål, i början kände jag att jag var tvungen att ursäkta varenda sak men nu i efterhand så känner jag att passar det inte så är dörren till höger, olåst, så det är bara att kliva ut, vissa har valt att inte ens höja på ögonbrynen, vilket gör det nästan mer okey, för visst kan inte alla tycka om en lägenhet.

Jag själv känner att besöker jag en väns nya lägenhet så kommer jag inte att ljuga och säja att hela skiten är underbar, där emot väljer jag att lyfta fram det positiva i lägenheten, för personen har valt den av en anledning och självklart vill jag inte trycka ner han/den.

Vet inte riktigt varför jag skriver detta men känner verkligen att jag behövde få det ur mig.

/Vasquez


fett sexig

fett sexig

 

ledig idag

fan vad skönt å vara ledig, dagen började med att bli väckt av massa pussar och kramar, det är aldrig fel, sen när Caroline hade åk till jobbet så gick jag upp, hämtade tidningen jag fick av henne igår (Michael jackson: Hans liv i ord och bild) la mig ner igen och läste lite på den. senare var det dag för tvätt. Hör ofta hur folk klagar på att det är så tråkigt och omständigt att tvätta men jag kan inte riktigt hålla med om det, jag tycker det är avslappnande och härligt faktiskt, vet inte riktigt varför.
Sen blev det ett jävla samtal med dole, han har ju verkligen tappat det

efter nån minut av vanligt prat så började han med det gamla vanliga.
Snabbt förklarat så ligger det till såhär:
Han hade ett Barbord i sin gamla lägenhet med 2 st barstolar, när han skaffade sitt nya place så kunde han inte ha det så det har bara legat i hans förråd och inte gjort någon nytta allts, när jag var å besökte han för ett tag sen så fråga jag om bordet och han sa att jag kunde få det, jag valde att tacka nej till gåvan och ville istället betala för den, han tjatade om att han verkligen ville ge mig det i present osv, och jag tjatade om att jag intte ville ha den som en gåva utan ville istället köpa det.
Men nu kommer det andra, när jag väl bugade och tackade för presenten så kommer detta!



Dole: Du jag vill ha en kråman microvågsugn

Gary: asså? ah fan dom e snygga

Dole: Ah så när kan du köpa den till mig?

Gary: va? vadå köpa den?

Dole: Ja, jag gav dig ju barbordet och stolarna, så du måste ge mig en micro

Gary: Driver du med mig eller? jag fick ju skiten..

Dole: ja du fick den, och nu vill jag ha en micro

Gary: haha du driver med mig va? du menar att du gav mig den presenten och du vill att jag köper dig en micro?

Dole: ja, vaddå jag gav dig barbordet så då måste du köpa mig en micro, jag vill ha den kråmad

Gary: jag vill inte ha barbordet i present då, vafan, jag erbjöd ju mig att köpa den och du ville verkligen inte att jag betalade för den, du ville ge den till mig, du kan ju inte begära att jag ska ge dig något tillbaka din jävla idiot.

Dole: ah men plocka ner barbordet då och ge tillbaka det.

Gary: ah det ska jag fan göra, du får den på lördag idiot..

Dole: näe jag skojja du behöver inte lämna tillbaka den men jag vill verkligen ha en micro.

Gary: jag vill inte ha ditt jävla bord längre, du kan inte ge en gåva och sen begära att något tillbaka.

Dole: Jag la ner mycket pengar på barbordet och stolarna, så det är fan det minsta du kan ge mig

Gary: ta ditt jävla barbord och stoppa den i arslet för om du ska hålla på å ta upp hur dyr skiten var så vill jag inte ha den.

Dole: okey

Gary: bra

Dole: då hörs vi i dagarna

Gary: japp det gör vi säkert

Dole: hejdå¨

Gary: bye


Det  är helt sjukt... men men

/Vasquez

hur jag träffade henne...

Vet inte riktigt om jag skrivit hur jag träffade min flickvän?
Men nu gör jag det iallafall, kanske kan vissa tycka att det är intressant, om inte så kan nu sluta läsa HÄR!

Det hela började med att jag var tvungen att klippa mig, storebror hade sätt ett ställe i Domkyrkan som hade 2 För 1, vilket kändes passande då vi båda skulle klippa oss och vi båda är ganska snåla haha.
Jag och brorsan kliver in i salongen och jag ser denhär tjejen som ler riktigt stort och välkomnar oss, vi frågar om dom har tid och hon säjjer att det finns en tid om 20 min.
Vi gick och tog en kopp för att sen återvända.
Jag hoppades verkligen på att bli klippt av den snygga tjejen och när jag kliver in i salongen så är det hon som tar imot mig igen och säjjer att det är hon som ska klippa mig!
Vi tjatade om allt å inget och hela tiden tänkte jag på att inte göra bort mig.
En sak jag minns xtra tydligt var när hon frågade hur gammal jag var, innan jag svarade så kände jag hur en vit lögn pressades fram och jag sa 24, jag tyckte hon såg så mycket äldre ut me när jag väl fråga hur gammal hon var och hon sa 20 så kände jag mig så jävla korkad. Vet inte riktigt varför jag ljög om min ålder, tror tillochmed att det var första gången jag ljög om min ålder för nån tjej.
När klippningen var klar så tog jag ett visitkort av henne i hopp om att hennes privata nr skulle stå där, men så var inte fallet.
Jag och brorsan åkte hem nöjda och glada, men jag kunde inte släppa henne, Caroline, ja det var en fint namn tänkte jag, och så dök hennes ansikte upp i skallen hela tiden.

En månad efter var det dags för att klippa håret igen, jag gick till salongen med en annan vän, måste erkänna att jag var nervös, det hela gick väl sådär den dagen, jag var trött och allmänt dryg den dagen, men det som fick mig att piggna till var när hon sa "jag minns att du hade ett jätte fint efternamn" Vasquez sa jag då och hon boxtaverade " V A S Q U E Z stavas det eller?" jag log för mig själv och savarade ja, vi kom överrens om att hon skulle lägga till mig på facebook och jag väntade som en idiot, hon la till mig 2 dagar efter och jag skrev till henne, minns inte riktigt vad jag skrev men jag minns min första rad "hallå spenaten" hahah sen vet jag att jag lämnade mitt nr till henne och skrev att hon kunde höra av sig någon dag (Orkade faktiskt inte be om hennes nr) och så hörde hon av sig ett par dagar senare, med ett sms där det stod "vem tror du detta är" och självklar skrev jag Caroline.

Vi bestämde en Date några dagar senare och jag träffade henne en söndag, minns inte riktigt datumet nu men en söndag var det, satt på cafe och tjatade om allt mellan himel och jord.
2 Dagar senare träffade jag henne lite snabbt igen och det var en tisdag, dagen efter träffade jag henne igen men nu för att gå på en 2a date, efter att vi hade pratat och gått en liten stund så stannade vi upp, jag fråga vart vi skulle och innan hon han svara så gick jag fram och kysste henne, hon besvarade den korta kyssen och sedan sa hon, "oj vad spontan du är" å så kysste jag henne igen...

det var i stort sätt så det hela började, och nu bor vi tillsammans, är sjukt lycklig faktiskt




/Vasquez

Det krisar

Allt är klart i lägenheten nu, borsätt från vardagsrummet, har en sketen soffa och ett vardagsrumsbord som ser ut å va hämtad från tippen haha.
Hallen är klar, har satt upp spottligts, och en stor spegel, det blev riktigt nice tycker jag.
Har även inhadlat 2 nya barstolar till Doles barbord som jag fick LÅNA och en kökslampa.
Det ända som är kvar är dusch drapperi som vi glömt av varje gång vi vart å handlat saker till lägenheten haha, vardagsrummet (som jag nämde tidigare) är kvar oxå men den får stå så som den gör till nästa månad, för jag kollade mitt konto utdrag för 2 dagar sen och då hade jag 1800 kr kvar till hela månade, lite panik fick jag men vafan, det löser sig alltid :D Vill inte kolla hur mycket jag har kvar nu

Hyran till augusti och september är betald iallafall och det känns riktigt härligt, tror att jag ska ha betalat alla mina andra räkningar oxå men är inte helt säker på det, jag får hoppas på det iallafall.

Måste säjja att jag är riktigt chockad över hur bra det funkar med Caroline, visst känns det elakt att säjja så, men som jag alltid säjjer till henne, jag förväntar mig hellre inget allts och blir motbevisad än att förvänta mig för mycket och få det motbevisat!
Allt flyter på riktigt härligt, vi har samma åskiter om saker å ting och det jag missar fyller hon upp med osv, fyyfan va braa!
Är riktigt kär och trivs riktigt bra med mitt liv! min lilla nussebulle

Imorgon Lördag kommer Dole och Towa förbi för att äta lite mat á la Vasquez Rönnberg och sen vet jag inte hur det blir mot kvällen, kanske blir det nån film eller kanske blir det något annat, det får kvällen visa!

/Vasquez

ps.Skriven på Kvartsrasten d.s


Det var ett tag sen

det var ett tag sen jag skrev här på bloggen! för att vara exakt så var det 6 dagar sen!
Anledningen till detta är för att jag har jobbat och jobbat, i fredags så var jag å hämta mina lägenhets nycklar och har sedan dess flyttat ner alla mina saker till min nya lägenhet och allt detta har gjorts efter jobbet, så just därför har jag inte haft så mycket tid för att sätta mig ner och skriva ett inlägg, men nu hade jag lite tid över då caroline ligger å sover och jag har städat hela lägenheten!
Har verkligen vart stendöd, har sovit som en dödman sover i sin kista men det har vart värt varenda sekund och flytt :D

Jag har en 1a på 47 kvm vilket är ganska stort för en 1a! har en stor hall, ett stort gaderob, stor toalett med badkar och ett lagom stort kök, vardagsrumet är uppdelat eller hur man nu kan förklara det, och där har jag sängen, det som är bra med den uppdelningen är att det verkligen inte känns som om man sover i vardagsrummet, för det har en avdelning för sig själv eller hur fan man ska förklara haha
bilder kommer att komma upp lite senare när jag har tid att lägga upp bilder :D

Är faktiskt riktigt glad över att ha min egna lägenhet och riktigt glad är jag oxå för caroline har i stort sätt flyttat in hit, än så länge går allt som det ska haha :D

just denhär lilla stunden jag sitter å skriver är nog en av dom få pauserna jag har haft dom senaste 4 dagarna.
Anledningen till denna underbara paus är för att hela lägenheten är städad, kom precis från att ha hämta de sista i tvättstugan och frugan ligger tvärdäckad i sängen.

Näe men nu ska jag faktisk unna mig något gott, det blir ett glas vin och lite glass tror jag.. ha det gött så länge å så slänger jag upp lite bilder i dagarna :D

/Vasquez

RSS 2.0