Michael Jackson

Jag kan seriöst inte förstå att han har dött, ska jag vara helt ärlig så är det nästan så att jag är ledsen, det är endå en person som jag lyssnade på sjukt mycket när jag var lite, han var min stora idol, jag minns det som igår när jag som 8 - 9 åring försökte öva upp Moon walken, lyckades inte sätta den förrens flera år senare.
Det sjuka är att efter varje katastrof som har vart som tex. World trade center, eller tsunamin så har man kännt en hemsk känsla, men man har inte kännt sig ledsen, för det har inte berört en på de sättet, men nu dör en Person, en enda jävel som heter Michael jackson och allt blir kaos, det är nästan som att ens barndom dog med han, en stor del av ens barndom försvann in i graven med den mannen och jag tror alla känner en ganska stor sorg på nått sätt, helt sjukt, han var stor och troligtvis den störtsa som kommer att finnas.
Alla vet vem han är, det är knappats så att man någon gång frågat någon " du, du vet han Michael jackson, vet du vem det är?" man tar ju förgivet att alla vet, som man tar förgivet att alla vet vem jesus är. den som inte vet vem michael jackson var, vet inte vem jesus är, för jag kan tänka mig att till och med talibaneran som bor i en jävla grotta vet vem snubben va.
Helt sjukt!

Lite videos kommer här nere..


Sola, fotboll, öl och tjaffs

Gårdagen började med att jag, joakim och Nima åkte till saltholmen, vi hade tänkt att sola och bada men när vi gick där bland klipporna så kände vi att vi nog skulle enbart sola, efter ett tag av sol och mycket skratt så blev jag och nima rastlösa så vi bestämde oss för att vandra runt lite uppe vid berget.

Vi går och samtalar om att det säkert finns par som ligger och knullar  och hela de köret när jag helt plötsligt ser en tjej som ligger och suger av sin kille HAHAAH vilken jävla chock alltså, man ser hennes huvud guppa upp och ner, upp och ner hahaha.
Efter mycket skratt och mycket härlig sol så bestämde vi oss för att åka hem, vi släppte av nima, medans jag och joakim forsatte hem till mig, vi stannade till i hjällbo för att slakta en kebabtalrik och en kebab pizza!

När joakim väl hade släppt mig hemma var det dags för nästa äventyr, jag och Jimmy skulle dra och kolla på Finland, Spanien matchen, så vi möttes upp och stack å kolla på den i "gammla" nya ullevi, har aldrig vart riktigt förtjusti fotboll men det är alltid najsigare att se det live.
Lite besviken var man för dom sålde inga Öl och man fick inte röka.
Så efter 90 min av abstinens gick vi å plockade upp Ante, sedan stack vi till "flyganshaga" som har bytt namn till Charlie tror jag, ett riktigt nice ställe, dom har renoverat hela skiten och den e riktigt jävla fläshig faktiskt.
Där satt vi och tryckte i oss 5 - 6 öl för att sedan gå vidare till Babar, inne på babar var det en jävla tant som ville att jag skulle gå in på toaletten med henne, fyyfan i helvetet, har aldrig vart med om något värre.
Lite tjaffs blev det oxå men det hela löste sig ganska snabbt.
Kom hem 04:40 och nu är jag helt mördad, men solen skiner och jag ska dra mig till saltholmen ännu en gång, ett nytt äventys väntar på mig fuckers!

     




/Vasquez


Midsommar och idag...

Midsommar firade jag hemma hos brorsan, riktigt jävla trevligt faktiskt, Brorsan förlovade sig för en vecka sen och Andreea som är brorsans blivande fru, hennes familj flög till sverige för att spendera lite tid med de ny förlovade paret, så igår samlades båda familjerna för att fira hela skiten.
Riktigt trevligt måste jag erkänna, och är även riktigt jävla lycklig för brorsan skull, han kan inte ha hittat en bättre tjej, hon e the shiiat som jag brukar säjja.
Vi grillade som försökte samtala så mycket det gick, men eftersom alla inte pratar engelska så blev det mycket täckenspråk och mycket indian viftningar från våran sida haha.


Men runt 21:30 tiden bestämde jag mig för att det var dags att åka vidare, jag satte mig i bilen för att åka till Dole, vi firar ju alltid midsommar tillsammans för vi anser att det var den dagen vi verkligen blev riktiga vänner. så man kan säjja att det är våran Dag :D

På vägen ringde jag Dole och han sa att jag skulle plocka upp han i vårgårda, han var nämligen hos toffe och ?wilde? så jag åkte dit och var det är lite tag.
Vi åkte väl hem runt 12 tiden kanske? minns inte riktigt och väl hemma satt vi och tjöta, sen fick vi härligt sällskap,Tröjjan kom förbi, riktigt härligt de me, satt och tjata till 3 - 4 tiden kanske? sedan var det dags att sova, tröjjan åkte hem och jag skeda igenom hela natten med Dole.
Kan inte direkt säjja att det var röj för oss under midsommar, men det var riktigt härligt.

Idag så vakna vi väl upp runt 2 tiden kanske, satt å tjata lite och bara svinade mot varandra som vanligt, men efter ett tag kände vi att det var dags att åka och inhandla lite mat för att äta, vi åkte till Maxi i alingsås, och köpte med oss lite potatis, köttbullar, dicka och nån jävla härlig sås, på väg hem plockade vi upp tröjjan som skulle göra oss sällskap hela kvällen!

Dole lagade mat och blev jävligt grini på mig för att jag bara satt och tjata med tröjjan och inte gjorde något annat, haha fyyfan va grini han var, helt sinnesjukt, trodde faktiskt att han skulle ta död på mig, kanske kasta kokande vatten över mig eller nått liknande, det hela slutade med att vi alla satt och åt i tystnad, då och då hörde man mig och tröjjan skratta men Doles dödande blick fick oss att bli seriösa igen haha.


Efter maten satt vi bara och tjata tills vi inte orkade mer..riktigt jävla härligt, vilken känsla :D

Men nu är jag iallafall hemma och känner att jag börja få ont i halsen IGEN, helt jävla fucking sjukt, har haft typ halsfluss eller va i fittan det heter till och från i typ 2 månader, helt fucking seriöst, det räcker nu!
Näe men nu ska jag fan sova!
Natti fucking Natti

 

/Vasquez

man undrar!

man undrar om detta kan vara sant

Trött!

Fan vad jag är trött, riktigt jävla segt faktiskt. har haft semester nu i 4 dagar och har bara kunnat sova ut 1 enda jävla dag. dom andra dagarna har jag vart tvungen att gå upp tidigt av olika anledninga, riktigt jävla surt.
idag tvingade jag mig upp kl 9 för att skjuttsa bruden till spårvagnarna så att hon kunde ta sig till jobbet, väl hemma surfade jag lite snabbt på nätet för att senare slänga mig in i sängen och slockna som en trasig lampa.
vaknade av mr.Ante skickade sms, sen vaknade jag av att caroline skickade sms, sen var det samtal frå henne och dole sen var det nått mer sms, jag minns inte ens 1/4 av vad som stod på smsen eller vad som pratades, men irriterande var det allt haha.

Nu har jag iallafall vaknat, gick upp runt 15 tiden och kom precis ut från duchen, är dock fortfarande jävlig sliten.

ska nog snart trycka i mig lite frukost och sen ska jag åka och träffa Dole, han var tydligen ledig från träningen idag, så man måste passa på!

Det andra som har hänt är att jag har fått en härlig lägenhet, flyttar den 1 Augusti och det känns riktigt härligt faktiskt.

Näe nu får jag fan gå ut i balkongen för att piggna till!

/Vasquez

vilken FuckFace


Semester

Idag är min första dag av min 2 veckor långa semester, känns jävligt gött faktiskt, ska andas och bara vara känner jag.

Dagen började med att jag skjuttsade caroline till jobbet kl 9, rena mardrömmen måste jag erkänna, fyyfan, det hade blivit ett missförstånd mellan oss och hon hade fått för sig att jag skulle skjuttsa henne hela vägen medans jag hade fått för mig att jag skulle skjuttsa henne till spårvagnarna bara, men men, det var bara att gilla läget haha.

Efter att ha lämnat henne åkte jag och träffade richii riktig soft faktiskt, åkte till kungälv för att inhandla Vanilj cola, fattar inte att det bara är en affär som säljer min älskade vanlij cola.. rena skiten faktiskt.
Efter en lyckad fångst av Vanlij cola stack vi vidare, richii skulle köpa lite burkar (spray burkar) och efter detta stack vi å åt härlig sushi.. alltid lika gott..men mellan detta så var jag ju tvungen att hämta ett par pussar hos frugan =)

Runt 7 tiden så hämtade jag upp frugan för att bege oss till saltholmen, självklart var jag helt jävla död, men mysigt var det allt. släppte henne runt 9 tiden och nu är jag hemma, känner verkligen för att sova men dom som känner mig bra vet att jag inte kan somna innan 12. om ni undrar varför så är det för att jag har en störning i hjärnan som inte tillåter mig att sova innan 12 hur jävla trött jag än är, och detta är pga att jag känner att jag missar dagen...
Men ca 1 gång per år så tillåter jag mig själv att somna runt 7 - 8 tiden för att sova ca 13 - 15 timma.. förjävla härligt..

nu ska jag ringa spetan och se vafan han har för sig.. den lilla horungen =D

/Vasquez

Lautaro & Dole - Tro Mig Du Är Älskad


hejhej

fiifän.. var ju fan evigheter sen jag skrev, trodde att Dole kanske hade skrivit något men den jäven är så jävla lat.
har tyvärr inte så jätte mycket att skriva då det inte hänt något speciellt.. inte som jag kan komma på iallafall.

har vart med Caroline hela veckan typ och nu är hon på väg till mig, får se va det bli av kvällen...

Det ända som jag kan berätta som faktiskt är riktigt jävla gött är att jag har semester nu, 2 härliga veckor, känns jävligt underbart faktiskt, vet inte riktigt vad jag ska hitta på men något blir det iallafall.

ska kolla runt på olika resor, kanske blir det nått, kanske inte.

näe men nu ska jag hoppa in i duschen lite snabbt..

/Vasquez


jag vet

jag vet att vi har vart dåliga på att uppdatera, men ikväll blir det lite bilder å shii.. återkommer senare.. håll ut folket... håll fucking ut


GULD och SILVER!

Har försökt skriva på bloggen flera gånger nu men lyckas fan stänga ner rutan hela tiden på grund av nåt dumt jävla kortkommando (ctrl+w) så orkar inte försöka skriva nåt långt inlägg på grund av den jävla frustrationen jag känner plus att ögonen börjat hänga av utmattning.

Hur som helst, vi hade en grym helg tillsammans med klubben och lyckades kamma hem 1 GULD och 1 SILVER i GBG på S/W turneringen "Gladius Westside S/W Tournament 7". Christian "DJURET" Svensson knep guldet i -91 kilos klassen och som första representant för Adrenaline Fighters damsida knep Rebecca Johansson ett silver i -60 kilo!

Sjukt härlig helg och alla gjorde grymt bra ifrån sig, vi hade 10 deltager från klubben och samtliga imponerade tungt! Vissa hade otur, andra mer flyt, men allihop åkte hem som vinnare! =D

Här är ett par bilder från dagen.



Passar på att slänga upp en liten matchbild på Djuret me.



//Dole

dött som faeän

bloggen har vart stöndöd de sista, men har fan inget att skriva om eftersom jag har legat hemma och vart sjuk!
kan ju ifs skriva att jag bajsar och kissar och hur hela den delen ser ut, eller hur jag hostar och inte borsta tänderna på flera dagar, men det är kanske inte så trevligt att läsa om!

Hur som helst så har det fortfarande inte hänt något, kände att febern hade försvunnit igår och trodde att jag skulle vara fullt frisk idag faktiskt, men har kännt av febern till och från hela dagen idag, sjukt irriterande, vet inte om jag ska ta mig till jobbet imorgon eller inte, behöver verkligen pengar men känner att jag vill inte fövärra min situation heller, får väl se va det blir av det.

just nu sitter jag med mjukisar och en härlig luvtröjja på mig, luvan ligger självklart över huvudet, har även 2 par stumper /Strumor?på mig för att värma mina små kalla fötter.

under dessa sjukdagar har jag ändå hunnit tänka en del när inte febern har tatt över mina sinnen.
har kommit fram till att ibland har jag skuldkänslor över saker jag inte skapat eller har med att göra, så nu har jag bara tagit fram all det och rensat mig lite, känns jävligt gött, för den personen som fick mig att tänka till var självklart Dole.
Alltid lika härligt när han kan kasta bebisbajs i ansiktet på mig så jag kan vakna till och känna att "fan, det som hänt har hänt och jag fixade till det, sen vad som hände efter det är faktiskt inte längre mitt fel" vet att det kanske är svårt att förstå om man inte vet hela historian jag snackar om, men känner även att det inte är aktuellt att dela med mig av den historian.

när nu börjar jag faktiskt bli lite små degig, har precis tatt min pencilin och en ipren, ska nog slänga mig i sängen igen, men först måste jag hitta nått gott att äta, men dehär horhuset har ju förfan aldrig något!



/Vasquez

I Onsdags

Fiifan trodde jag hade skrivit om det men jag verka ha hoppat över Onsdagen!

I Onsdags så vakna jag hemma hos caroline just för att börja våran äventyr. Äventyret skulle faktiskt vara Borås Djurpark.
Efter att Caroline gjort en härlig frukost som faktiskt var sjukt jävla mysig så satte vi oss i bilen för att bege oss till borås.
Väl framme så började våran äventyr, det första vi möttes av var ett par plast dinosaurier. Fick ett par fläshbacks från då vi var små och pappa skrämde oss genom att säjja att dom kunde bli levandes när som helst och just därför skulle vi inte va för nära dom.
Hur som helst.
Vi såg giraffer, zebror, elefanter, tigrar, lejon, leoparder, schimpanser, orangutanger, spindelapor plus massa andra djur, det var en riktigt mysig dag faktiskt.. riktigt jävla härligt!
Jag hade självklart med mig kameran och det fotades för fullt, jag erbjöd caroline att fota lite men hon vägrade, men när jag väl pressade lite till så tackade hon ja, sen så fanns det ingen som kunde ta kameran ifrån henne, hon fotade för fullt och det sjukaste var att hon fick riktigt jävla najsiga bilder, alla hennes bilder slog fan mina, och det är fan jag som ska vara fotografen *suck*
Nog om det, den dagen planerade vi in nästa äventyr faktiskt, så allt är klart med sovplatts och hela skiiten :D
Nästa äventyr blir av nån gång i slutet/början på nästa månad, då ska vi nog dra till kolmåden i norrköping, kan bli jävligt spännande!

Lägger upp ett bar bilder av den dagen iallafall.

           
 

Onödig fakta

Tänkte dra igången en lite grejj faktiskt!
Varje lördag kommer jag att slänga upp lite Onödig fakta!
här kommer den första


Det finns 293 olika sätt att ge tillbaka växel på en dollar.


En katt har 32 muskler i varje öra.


Los Angeles hela namn är "El Pueblo de Nuestra Senora la Reina
de los Angeles de Porciuncula" och kan förkortas ner till 3,63%
av sin storlek: "LA".


En guldfisk kommer bara ihåg de tre senaste sekunderna i sitt liv.


En gurka innehåller procentuellt mer vatten än vad Atlanten gör.


Det är omöjligt att nysa med ögonen öppna.


Gummiband håller längre om de fryses ner.


Om man kunde köra bil til solen med en konstant fart av 100 km/h
 skulle det ta 176 år att komma ända fram - utan vilopauser.

På japanska uttalas orden för fyra och död på precis samma sätt.

Detsamma gäller för orden för nio och smärta. Därför har inga hotellrum
i Japan nummer 4 eller nummer 9.

Om man lade ihop styrkan hos alla muskler, skulle en normal människa
kunna lyfta cirka 25 ton. Det motsvarar 4-5 elefanter.


Jaktpiloter får oftare döttrar än söner därför att X-kromosonerna
(som ger flickor) i spermierna bättre tål den hårda påverkan av
gravitationen än Y-kromosonerna (som ger pojkar).


Feber

Helt sjukt, igår så hade jag smått ont i huvudet hela dagen och när jag väl kom hem så *PAAANG* feber och mer än så minns jag inte, vet att jag pratade i tel med ett antal människor men har seriöst inte minne om vad vi pratade om. helt Sjukt att febern bara dök från ingenstans.
så idag har jag bara legat i sängen hela dagen, har inte vart uppe en ända sekund, har inte orkat.
Därimot har jag svettast som en jävla idiot, hunnit byta 3st t-shirt och ett anta boxers, även duchat. men fyyfan va det är jobbigt med feber.. speciellt när man svettas så jävla mycket om natten att det blir som en stor jävla vattenpöl =(


Kl e fan kvart över 3 och känner verkligen inte för att sova..vafan finns det att göra denhär tiden?


vet inte riktigt vad jag ska säga


Sjuk snubbe


Damien Walters Vaults Off Moving Car - Watch more Funny Videos

senaste

I lördags så jobbade jag som vanligt, jävligt segt men va gör man inte för cääsh?
Efter jobbet åkte jag upp och hämta caroline, satte oss i bilen och åkte till kåsjön, satt där och doppade fötterna, riktigt härligt faktiskt, men vattnet var förjävla kall, fattar inte att folk kan bada ännu, jag höll på att frysa till is när mina stackars 45or nuddade vattnet, men efter en stund var det faktiskt ganska behagligt men det kan ha vart pga att mina fötter hade tappat känsel.
Efter rundan till kåsjön stack vi upp till borgen i partille, det är ju ett måste faktiskt.
Satte oss i bilen för att åka och hyra lite filmer, det blev Shutter (Japanska eller kinesiska vertionen), the butterfly effect som jag har sätt 1000 gånger men den e så jävla bra, och en annan film som jag inte minns.
Vi la oss ner med en skål med massvis med godis, cola och så började filmkvällen, riktigt mysigt, efter att ha sätt 2 av 3 filmer bestämde vi oss för att lägga oss.
Vaknade runt 10 tiden igår för att släpa mig till jobbet, när jag väl var framme i bilen så märkte jag att bilen hade utsatts för bombattentat. jag hade minst 20 st fågelbajs på bilen utan att räkna med allt skvätt från dom, hel chokkad men men,

Efter jobbet så stack jag till mamma för att gratta henne på morsdag, tyvärr han jag inte köpa någon present så jag får väl klassas som en dålig pöjk.

Sen var det träning, åkte med joakim och ante, första gången för joakim och troligtvis den sista oxå haha, var jävligt slut på träningen, märker att alla mina cigarreter och snus gör sitt i min kropp, men tänker fan inte sluta.

Nu är det månad och jag har vart borda hos böni för att göra han lite sällskap under hans lunch.
Men nu människor, nu misstänker jag att jag ska åka iväg och lägga mig vid havet eller nån sjö för att försöka få lite färg på huden, får väl se hur det blir med det!

/Vasquez


RSS 2.0