nu jävlar

nu jävlar ska jag sätta mig ner och skriva på min utställning, jag orkar fan inte dra ut på det mera, nu jävla ska allt skrivas ner och sen ska det börja jobbas på riktigt!

har en jävla massa ideer men det blir aldrig av att jag skriver ner dom, men nu, nu ska det skrivas ner

ejdo

vad händer?

Har den senaste tiden funderat på olika saker som jag trott den sen jag var liten.

Har alltid trott att jag inte kommer att leva tills jag blir gammal, så långt jag kan minnas har jag alltid tänkt att jag kommer att dö ganska ung!
jag tror inte att jag kommer att klara av 35 års åldern, jag tro jag dör innan det faktisk.. ganska sjukt att vara så liten å tro så om sig själv, vad kan det bero på egentligen? dålig självkänsla? en längtan till döden? eller är det bara något alla får för sig?


jag har vart facinerad av döden hela mitt liv, har alltid över analyserat döden, den e så..hmm.. hemsk? ljuvlig? äkta? falsk? vad händer efter man dött? blir det vara svart? isåfall vad var meningen med livet? lever du igenom någon annan utan att minnas ditt tidigare liv? vad var meningen med livet? eller kommer du till ett annat ställe och har tagit lärdom av livet du levde?


Finns det himmelrike och helvete?



om helvetet finns så kan jag meddela alla att vi alla kommer att hamna där!
För vi var skapta för något helt annat, vi var inte skpta för att jobba och sträva efter pengar, vi var inte skapta för att massproducera eller ens leva det livet vi lever idag!
fiifan..

ses kanske på andra sidan! :D


så jävla bra


RSS 2.0