Mer reklam


Små reklamfilmer som får än att tänka till


Trött

Dom senaste dagarna har jag känt mig riktigt härlig, nästan som att gå barfotarosenbland, men idag, idag när jag tittade ner så gick jag på taggar, känner verkligen en ilska jag inte kan förklara, känner mig irriterad, har lust att förstöra någons liv, lust att skrika och vara ett jävla svin, det är det ända sättet jag kan bli av med min känsla. Jag vet att det är fel sätt men jesus människor, man måste det man måste göra bara, så jävla simpelt är det.

Inte mycket har hänt idag, har försökt att undvika människor eftersom jag vet att jag letar efter småfel så jag kan slänga in en dynamit och spränga dom i luften.
Vanade runt 12 tiden och var jävligt trött. hade nog sovit för mycket, så jag tvingade mig upp och efter en stund åkte jag iväg för att fixa till bilen, blev inte dyrt allts, 200 kr, borde känt mig glad och nöjd, men istället så fanns irritationen kvar.

Kom hem och har inte gjort ett piss, har bara slappat och försökt att lugna ner mig men jag är som en tjur, föröker hitta nått jag kan mörda haha.
Somnade till runt 5 tiden och hoppades att vakna på rätt humör, men nope, det hjälpte inte allts, tror till och med att det blev värre.

Men nu ska jag dra mig till akuten för att kolla mina dumbo öron som verka ha råkat ut för nån infektion!

//Vasquez


The Script - Breakeven



The Script - Breakeven


I'm still alive but I'm barely breathing
Just praying to a God that I don't believe in
'Cause I got time while she got freedom
'Cause when a heart breaks no it don't breakeven

Her best days will be some of my worst
She finally met a man thats gonna put her first
While I'm wide awake she's no trouble sleeping
'Cause when a heart breaks no it don't breakeven

What am I suppose to do when the best part of me was always you
What am I suppose to say when I'm all choked up and your ok
I'm falling to pieces
I'm falling to pieces

They say bad things happen for a reason
But no wise word's gonna stop the bleeding
'Cause she's moved on while I'm still grieving
'Cause when a heart breaks no it don't breakeven

What am I suppose to do when the best part of me was always you
What am I suppose to say when I'm all choked up and your ok
I'm falling to pieces
I'm falling to pieces
I'm falling to pieces
(One still in love while the other ones leaving)
I'm falling to pieces
('Cause when a heart breaks no it don't breakeven)

O you got his heart and my heart and none of the pain
You took your suitcase, I took the blame
Now I'm trya make sense of what little remains
Cos you left me with no love, no love to my name

I'm still alive but I'm barely breathing
Just prayed to a god that I don't believe in
Cos I got time while she got freedom
Cos when a heart breaks no it don't break, no it don't breakeven

What am I gonna do when the best part of me was always you
What am I suppose to say when I'm all choked up and your ok
I'm falling to pieces
I'm falling to pieces
I'm falling to pieces
(One still in love while the other ones leaving)
I'm falling to pieces
(Cos when a heart breaks no it don't breakeven)

Oh it don't breakeven no
Oh it don't breakeven no
Oh it don't breakeven no

skönaste


Tacos

Jobbade fram till kl 17 igår, efter jobbet så stack jag till Ante och joakim hakade på, vi satt och spela lite UFC som är riktigt nice faktiskt, man blir bättre och bättre och kan slåss smartare, det var nog ganska jämt mellan mig och ante. Jag Knocka han ett par gånger, och han Knockade mig ett par gånger haha

Efter en stunds spelande och ätande av chips och dip så bestämde vi oss för att lämna in Antes tv som hade gått sönder, vi satte oss i bilen och åkte iväg till Elfjanten vid bäckebol för att lämna in tvn.
Med Tvn inlämnad så gled vi förbi Coop för att köpa lite mat, blev tacos, riktigt nice att mätta magen med, ringde Caroline för att kolla om hon ville göra oss sällskap, självklart ville hon det (Vem fan tackar nej till tacos lixom)

Vi åkte tillbaka och grabbarna gick upp för att laga mat medans jag plockade upp Caroline, väl framme hos ante var maten nästan klar och det var klockrent måste jag erkänna, ångrar att jag inte tryckte i mig mer, av någon idiotisk anledning mätta jag min mage till lagomgränsen, inte till max ^^(

Efter maten återupptog vi speladet, vill säjja mer UFC, måste stolt säjja att Caroline spöade upp joakim en gång och då var jag riktigt stolt haha!
Vi bestämde oss för att åka hem runt 10 tiden, så vi tackade för maten och ett trevligt sällskap och begav oss till Carolines lägenhet. Väl där var det bara att slänga sig på soffan och mysa ner sig, mycket snack blev det, och när vi väl kollade på kl så var den 03:00 PANIK, hon skulle upp och jobba tidigt medans jag var ledig, hon erbjöd sig att lämna kvar nycklarna så jag kunde sova vidare men det orkade jag inte, så nu sitter jag här, halv mördad.

Ska åka iväg och klippa mig hos henne, behöver verkligen trimma mitt affro.

/Vasquez


måndag

Som jag tidigare skrev så skulle jag egentligen ha träffat Dole. Eftersom jag inte gjorde det så blev det ganska mycket tid vilket gjorde att jag la mig igen runt 16:00 någon gång och vaknade inte förrens kl 18:00 igen.
Väl vaken var det bara att fixa till sig och dra till systerns uppträdande, riktigt trevlig, eller vafan, jag ska vara ärlig, det var rena skiten.
Efter det tog jag mina saker och stack till caroline, var hemma hos henne i någon timma och hade det riktigt mysigt, sedan stack vi hem för att käka pankakor med brorsan och brorsans tjej, mycket trevligt kväll.
Lämnade av caroline runt 00:30 tiden hemma hos henne om inte senare och jag själv somnade inte förrens 04:00 någon gång.
Men nu är jag uppe, tvingade mig själv att gå upp 10:30 trots att jag börjar kl 12 idag, men allt detta gjorde jag för att ta en lugn dusch, äta en ordenlig frukost, (kårnfläjks och 3 ägg) riktigt sweeet.

Näe, nu får det räcka för idag, ska börja röra mig till jobbet. ha det gött putos

/Vasquez 


Inga bilnycklar

Vaknar av att mobilen ringer, känner hur öm jag är i kroppen efter en ganska lagom lång sparring med ninja mannen, räcke rmig efter mobilen och ser att det är Dole, Fucku tänker jag, jag skulle ju luncha med han, svarar och han säjjer att vi ska mötas kl 12.
Jag erkänner för han och säjjer att jag inte orkar men han har en övertalningsförmåga som får mig att bli som en liten unge som lyder till punkt och pricka.
Stressar mig upp för att fixa till mig och borsta tänderna, letar efter bilnycklarna och kan inte hitta dom, ringa han 5 över 12 och säjjer att jag inte kan hitta mina bilnycklar, jag vet att han inte tror mig, men läs noga nu böni: Skit ner dig din lögnare haha.

Nä men det var jävligt segt att inte kunna dra till han om jag ska vara ärlig, men men, kanske kan ta det på onsdag då jag är ledig igen.

Har inte gjort så mycket sen Dole väckte mig, kollat runt lite på nätet, insätt att min ekonomi är åt helvetet, och pratat med Caroline till och från. får se hur det blir idag men ska nog ta mig tid och träffa henne, mysa ner oss i hennes soffa och bara vara, alltid lika härligt =)

Men nu måste jag dra å skita känner jag.
Bajsbajs

/Vasquez

Tre öl för mycket.

Igår blev det fan tre öl för mycket alltså, eller rättare sagt, jag drack typ bara tre öl men jesus va lite man tål när man tränar och håller pass fem dagar i veckan! Inte nog med det, går så sällan ut att jag uppenbarligen glömt av hur man "låtsas" vara nykter. Igår försökte jag inte ens, efter bara några timmar var jag som ett dragspel och hade inte Lautaro kommit och plockat upp mig vid 12 slaget vet jag inte vem jag hade vaknat upp bredvid. ;O

Hade riktigt trevligt iallafall men nu är det tillbaks till verkligheten, väcktes tidigt av min käre vän eftersom han skulle upp och jobba idag, den stackarn, men en mycket välsmaklig OB rensar snabbt ångesten ;) Väl hemma slängde jag mig minst sagt en timme i badet, lyssnade igenom lite gamla låtar och njöt av hur livet faktiskt belönat mig för allt slit man gått igenom! "Från botten till toppen bara sådär. Inte alls, jag har något som många människor tråkigt nog inte har nämligen "The Ability To Act". Den meningen borde räcka för att ändra folks liv. Hur som, efter badet blev det till att ladda batterierna i sängen, mycket att göra dock och idag blev listan ännu ett steg längre än innan; att etablera en gammal dröm och i sin tur förstärka varumärket! Vad det nu innebär kommer vi till längre fram i tiden. Just nu är det mycket som bubblar under ytan och jag vill inte spilla ut vattnet utan att ha lagt i pastan som man brukar säga. Huhu.

Fick en liten reminder på jobbet häromdan me, en påminnelse om att man sällan blir nöjd, har man allt vill man ha mer, vilket borde göra dom som redan har allt ruskigt olyckliga, då finns ju inget kvar att önska sig? Inget kvar att kämpa för? Så varför ska man då fortsätta kämpa överhuvudtaget? Så hur blir man då lycklig? Många hade sagt att det är individuellt men en vis person sa en gång till mig att delad lycka är den enda lyckan. Så sant som det var sagt! Man skall dela alla sina drömmar med någon eller några andra och hela tiden sätta upp nya mål och ambitioner. Blir man nöjd, gör nåt nytt! Och gör det med någon du tycker om! Det är motgångarna och utmaningarna i livet som lär oss uppskattning och möjligheten att kunna prata om det med någon som suttit i samma båt som gör det härligt att leva! =D Haha rena poesiskiten kan vissa tycka men alla går vi runt med funderingen:

"vad vill jag med livet?"
 

Var nu inte dum nog att låta tanken sväva förbi innan ni fått ett svar på frågan, ta er tiden att upptäcka era drömmar och vad som verkligen gör er lyckliga, det kan ta en minut, en timme, en hel dag kanske? Spelar ingen roll, har ni inget svar på frågan är det ingen idé ni vaknar upp imorgon.

//Dole


Blir rädd

jag är sällan rädd för människor eller saker som kan hända mig..
men jag måste erkänna att denhär människan skrämmer skiten ur mig, jag får lust att rulla ihop mig, gråta, skrika förlåt och känna ångest.
Denna människa får mig att darra på underläppen, skrika efter mamma.


/Vasquez

Riktigt trevlig dag!

Som jag skrev igår så var jag å hälsa på Dolemannen, efter många om och men, lite slag och skrikövertalade han mig till att åka tillbaka till göteborg med han, han ville köpa mittenbalken till sin dubbelsäng i ikea, fyyfan vad onödigt att jag åkte hela vägen till alingsås, men äh han stod för bensin och god sällskap som man brukar säga!

Väl inne i ikea så var vi som små barn, testade alla sänga och soffer, la oss på sängarna och lekte som om vi kollade på tv, ibland som om vi hade sex, .

Här sitter jag och dole och gör Vinprovning, det var härligt att sitta där, för dom hade inspelade ljud av glas som låter och gafflar som slår mot taldrikar, det hela var väldigt äkta haha.
 
Strax efter att bilden är tagen hör vi på högtalarna "Kan Robin Pettersson (Dole) Komma till Informationen tack, Robin Pettersson till Informationen tack" Jag står helt chockad och undrar vad fan det är frågan om, slår en snabb blick mot Dole och ser hur idoten letar efter sin plånbok som en kastrerad hund söker efter sina bollar.

Han blir små röd och säjer "Fan, andra gången det händer" idioten har antalgigen blivit uppropad på högtalarna ett antal gånger hahah :D

Efter 3 korvar med böd och någon timma senare befann vi oss i alingsås igen, kl hade hunnit bli ganska mycket och vi bestämde oss för att laga mat, nu vet jag inte vilka bilder dole blev nöjd med så jag slänger upp dom jag tror han blev nöjd med.
     
Efter att ha tryckt i mig världens godaste mat så satt v i bara och svina mot varandra, av misstag så råka jag hitta ett beat som dole totalt hade glömt av att han hade, vi båda kände direkt en jävla känsla och slängde oss på pappret och började Skriva till beatet.
Sinnesjukt härlig låt blev det och vi får hoppas på att vi spelar in den snart!

Må väl folket

Mina och Doles nya glasögon:



Förresten: Dole rakade sig snabbt innan ikea och jag orkade inte säjja att han hade missat en "liten" Fläck HAHAHA



//Lautaro

Alingsås

kom hem till Dole för en liten stund sen, förkylningen håller i sig men det är mycket bättre faktiskt.
vet inte riktigt vad vi ska hitta på, misstänker att det blir ett jävla tjat om allt och inget, mycket irritationer har det var det senaste som ni kanske märkt haha, men nu jävlar ska det lösas.

Som vanligt så skulle dole hoppa in i duchen snabbt, men som jag tidigare sagt så går det aldrig som han säjjer, jag har hunnit bli skitnördig och jag känner hur korven vill trycka ut sig, i ren panik skriker jag till dole, "jag måste skita, seriöst nu, jag skiter på din altan annars" han svarar lungt "jag är snart klar" detta sa han för 5 min sen, funderar seriöst på att skita ute på hans gräsmatta men vet inte riktigt hur jag ska törka röva efter att ha skitit, kanske gnida mig mot gräset? kanske ta löv? vet inte, någon som har förslag?

näe nu orkar jag inte vänta längre, ska dra och bända upp toa dörren och skita, för korven vill inget annat än att komma ut


Ps. korven kom ut och säjjer hej Ds.

Lautaro & Dole - Utan dig

Lautaro & Dole - Utan dig
Lautaro & Dole - Utan dig
Lautaro & Dole - Utan dig
Lautaro & Dole - Utan dig


Ganska gammal låt, kanske 1 år sen den spelades in? tror inte många har hört den, men nu släpper jag den iallafall, utan anledning allts faktiskt.
här kommer texten oxå, så sjung med!
Låten kan tolkas på många många sätt och mycket finns mellan raderna, allt är inte som det låter ^^)

Intro

jag ser dig i ögonen

jag märker nått är fel

det är nått som inte stämmer

berätta för mig vännen

va kan det vara

kan jag hjälpa

vill du vara ensam?

okey jag väntar


Vers 1

jag ser dig i ögonen

jag märker nått är fel

det är nått som inte stämmer

berätta för mig vännen

va kan det vara

kan jag hjälpa

vill du vara ensam?

okey jag väntar


jag ger dig min hand

försöker trösta

du är tom i blicken

kan inte längre prata


dina tåra börjar falla

mina tankar börja ana oro

tystnad e allt som kommer fram

mitt hjärtat bankar

jag ber dig min vän

berätta va som händer


jag torkar dina tårar

du tittar tomt

försöker prata me dig

men det hjälper inte

du känns bara tom.


det var länge sen

jag såg dig gråta

på det viset

det är nått som inte stämmer

du öppnar munnen säjjer ****
mitt hjärta stannar till

är detta sista channsen?


nu börjar mina tårrar falla

jag kramar om dig hårt

säjjer

allt kommer ordna sig

men

 jag vet att det jag säjjer inte stämmer


jag vill inte förlora

det som betyder mest

det som betyder mest

det som betyder mest


(Dole)
När jag ser dig sånhär
känner jag mig svag
av att vara din vän
så ta min hand

ref*(Dole)

Allt vi har gjort tillsammans
kommer finnas kvar
även om vi håller fast i varandra
är det dags att ta
livet är
oförklarlig, utan någon varning
på bara en sekund kan allting falla isär
Ingenting kan stoppa mig *från att vara me dig*
Ingenting kan stoppa dig *från att vara med mig*


Vers 2

dagar och månader har gått

dina ögon dom lyser

men din själ har dött

jag ber till gud varje dag

ber om kraft mer om nåd

ber om hjälp för å kunna förstå


du e bara 20 år och detta
leder mot sitt slut

alla våra drömma

förblir i fantasin


mina läppar ler

men tårar dom rinner

detta e kanske sista

gången som jag ser dig


jag vill inte släppa taget

vill inte vill inte vill inte

släppa taget

nej

jag vill inte släppa

taget om dig


men jag vet att

gud har planerat något annat

och just därför

kan du inte stanna


jag släpper taget

ser att du slutat andas

läkaren springer in
ditt hjärta börja stanna

jag ser panik

slår mig ner
hör ett pip
stunden har kommit


 

ref*(Dole)

Allt vi har gjort tillsammans
kommer finnas kvar
även om vi håller fast i varandra
är det dags att ta
livet är
oförklarlig, utan någon varning
på bara en sekund kan allting falla isär
Ingenting kan stoppa mig *från att vara me dig*
Ingenting kan stoppa dig *från att vara med mig*


vet inte vart jag ska

vet inte riktigt vart jag ska eller vart jag är på väg, jag seglar i en båt och allt är frid å fröjd men en känsla i kroppen säjjer att det kan bli stormigt och dimmigt, vet inte riktigt om jag ska stänga av motorn och hoppas på att glida in i stormen som sakta  men säkret löser upp sig, kanske ska jag vända om? eller kanske stänga av motorn och kasta ner ankaren?

Det är en skum känsla som bubblar i mig, rädsla?panik?ångest?lycka?olycka?
Något är det och det lär både jag och ni får veta inom en snar framtid!



/Vasquez

sjuk

sitter här medans snor rinner nedanför min mun, är så sjukt förkyld, andas in snor, hostar snor, bajsar snor, ja, allt jag gör är med snor.

Har väl inte hämnt jätte mycket idag, efter jobbet så åkte jag hem till caroline och satt å njöt där i ett par timmar, efter det åkte jag hem och titta på "Paul Blart Mall Cop" inte riktigt den bästa filmen jag hade sett men den var helt ok.

Nu har jag lite ångest för imorgon, jobbar till 19:00 och undrar hur fan det ska gå med förkylningen, vill helst inte nysa på nån kund, men man vet aldrig, allt kan hända,seriuus shiit alltså.

men nu börjar det bli äckligt, snoret har nått mina knän och jag känner att det är dags att snyta sig
så fuck you putoos

/Vasquez

1 år sen

idag är det ett år sen du dog, ännu en gång märker man att tiden går otroligt snabbt och att tiden inte väntar på någon.
10 år sen var det sist jag träffa dig, men alltid fanns du där via våra tel samtal.
Måste säjja att det var riktigt läskigt att se dig i drömmen här om natten, har aldrig drömt om dig men nu gjorde jag det.
1 år, sjukt att tiden går så snabbt.

/Vasquez

Brons!

BRONSMEDALJ!

Idag var jag som sagt i Kinna på submisson turneringen "Alive S/W T 2" med 7 av mina grabbar från klubben, det hela slutade i ett BRONS! Plus ett antal andra vinster på vägen samt en jävla massa extra erfarenhet! Grymt jobbat av alla och en extra stor eloge till Lars "Caveman" Brodén som knep bronset i -76 Kg.

Lite otippat kanske vissa skulle säga men både jag och Jesper hade Lars som ett wildcard i denna turneringen, med lite flyt, grym taktik och en helt ruskig teknik från "rubberguard" blev det till slut en mycket välförtjänt medalj! Belöning för allt hårt slit och alla extra träningar "Caveman" har deltagit på! Fett jävla bra!

Lars inledde med en poängöfrlust i första matchen men turligt nog fick han en ny chans när hans motståndare strax därefter var tvungen att avsluta turneringen på grund av en spricka han fått i revbenen vid en av Lars nedtagningar. Efter det var det stenhård taktik som gällde och gammla Lasse svepte igenom match efter match med ett grymt nedtagningsförsvar och avslutade på bland annat Gillioutin och Armbar från Gogoplata. Blev bortdömd i en match där han egentligen borde vunnit men bet ihop och straffade nästa motståndare med en teknikmatch utan dess like! Resultatet = Bronsmedalj i -76 Kilo!

PA gick in och dominerade i sin match, med en poängledning på 6 - 0 till PA och bara sekunder kvar till matchslut såg det ut att bli raka vägen till guld, men från ingenstans lyckades motståndaren svepa PA och kunde sen blixtsnabbt avsluta matchen på ett "anklelock" eller benlås som man också kan kalla det. Jävligt tråkigt men samtidigt blev det ännu ett bevis på hans potential att dominera i -70 kilos klassen, om han själv bara vill!!

Vi fick även se Christopher Johansson, min kära Toffe kriga sig igenom en helt brutal match mot Per Franklin som senare knep guldet i -83 kg. Toffe jobbade starkt i clinchen mot denna muskelmaskin men landade tråkigt nog underst några gånger i matchen och låg snart under på poäng. Med en hel del explosivitet och lite teknisk scramble lyckades han dock gång på gång jobba sig upp till stående och lyckades ta tillbaks en grym nedtagning! Muselmaskinen Per var dock snart på fötter igen och Toffe valde att följa sin visualisation och satsade på en flying armbar! Snyggt men utan att lyckas avsluta matchen. En grymt spännande match men även Toffe fick lida en poängförlust denna gång.

Henke gick in starkt i clinchen och landade överst efter en väl genomförs nedtagning, väl på marken såg det ut att vara klappat och klart, MEN, ett litet misstag ledde henke rätt in i en armbar och där tog även hans resa slut i -83 kilosklassen. Jävligt tråkigt med tanke på att Henki laddat hårt inför den här turneringen och snart ska in i lumpen vilket kommer hindra honom från en revanch inom en nära framtid. Jävligt imponerande men oturen tog över denna gången.

Robert gick in som enda representant ur denna termins nybörjargrupp och även han imponerade! Först lyckades han på bara en vecka gå ner från närmare 90 till 83 kg! Sjukt! En timme i bastun hjälpte att rensa bort det sista kilot sen var det bara att börja kötta! Vinst i första matchen på en annorlunda "Kimura" från sin motståndares guard, uppifrån alltså! Jävligt roligt att han lyckades avsluta sin första match och en bra början på en framtida karriär! Nästa match blev lite hårdare men Robban kämpade på starkt och såg riktigt bra ut hela vägen. Det hela slutade tråkigt nog i att han knäckte sitt eget ben när han tog "Rubberguard" på sin motståndare. *Klick* sa det och både motståndare, publik och domare tystnade av förvåning när knät skrämmande nog poppade. Ingen skada skedd men matchen var tvungen att avbrytas och Robban klev av mattan på båda benen med ett leende på läpparna och en stor knippa erfarenhet i väskan.

Tidigare under dagen fick vi följa Jansson genom en tung match i -91 kg, en viktklass tyngre än senast. Jansson jobbade snyggt och effektivt i clinchen men hamnade till slut underst i en halvguard där han effektivt jobbade på "Oldschool" och "Bananasplit" men utan att lyckas fullfölja helt, grymt spännande och inte långt ifrån att avsluta på bananan! Men poängförlust denna gången. Starkt jobbat iallfall!

Christian "Djuret" Svensson då?
Ni som läst i bloggen vet att Djuret gjorde sin debut i Avancerade klassen efter att ha vunnit 12 S/W matcher i sträck och därigenom slukat 3 Guld på raken! I avancerade klassen mötte han dock andra odjur och med brist på erfarenhet och bara 8 månaders träning i arsenalen gick det idag inte hela vägen. I första matchen mötte han en riktigt stor dude som slutligen kammade hem Guldet i viktklassen (-91 Kilo Avancerade). Efter en grym start i clinchen och en känsla av vinst på ingång blev Djuret kastat någon minut in på matchen. Därefter var det ett muskelkrig som slutade i att vår käre vän fastnade i en "Armbar" som ledde till en ganska otäck översträckning i vänsterarmen. Men Christian var inte nöjd och gick stabilt in i nästa match mot Mats Nilsson som i senaste "The Zone" knep en vinst mot Magnus "Jycken" Cedenblad på "Rear Naked Choke" (strypning från rygg). Denna match va riktigt underhållande och vi var inte långt ifrån en vinst då Djuret plötsligt satsade på en "Bananasplit" från halvguard. Tråkigt nog ledde det inte hela vägen och det hela slutade även här i en "Rear Naked Choke" efter några ruskiga slams och flera vilda vändningar. Starkt jobbat och även här knep vi en heeeel del erfarenhet inför kommande matcher!

Sammafattat`= En grymt jävla härlig dag!!!
 
Nu är jag helt slut och ska avsluta kvällen med en dubbel LD snus i näbben och en riktigt välpackad sandwich.=)

Natti!


Mvh Dole, Adrenaline Fighters MMA

javisst

javisst är jag en "storsvikare" men enbart när det gäller rehian!
När det gäller dole så kan han faktiskt ta sig i rövhålet, han har vetat länge att jag gärna hänger på till hans "gala" eller va i fittan man ska kalla det, men inte haft ekonomin till att göra det, ringde han igår för att säja att, fan jag är ledsen men jag kan inte komma för jag har 0 i cash, men istället för att idioten ska hitta några lösningar, eller till och med kanske kan låna mig pengar eller iallafall sponsra mig, men ikke.
Allt dole gör med sin klubb ställer jag upp på, jag ber han aldrig att han iallafall kan skaffa nått gratis åt mig, eller liknande, jag pröjsar kukbensinen själv, entre, mat, allt själv utan att klaga, men så fort jag inte kan dyka upp till något evenemang pga att jag inte har pengar, ja då är jag en stor svikare

Om du så gärna ville ha mig där så kunde du lagt ut pengar för mig kukhuvud!
^^)


//Lautaro/Vasquez/Gary/Sikaren/storskitaren

Storfiskare eller Storsvikare?

Storsvikare skulle jag vilja säga, nu har han svikit tröjan ett par dagar i rad och visst, han har absolut haft sina anledningar plus att det inte direkt påverkar mig att han inte håller sina löften till andra personer, det var fram tills nyligen helt oväsentligt när jag plötsligt upptäckte att han fastnat i en dålig vana!

Satt här tillsammans med Jakob och Mr Purple, pratade lite om tider och planering inför imorgon då Adrenaline Fighters än en gång ska representeras på mattan, denna gången rör det sig om en Submission Wrestling turnering och vi har tävlande i både nybörjarklassen samt att vi gör vår debut i avancerade klassen (en viktig dag med andra ord!) då mobilen plötsligt ringer:

D: Ah de va robban. (Dole)
L: Hej, Lautaro här, kommer inte imorgon. (Storsvikarn)
D: Va!? Varför ringer du och säger det klockan halv 12 kvällen innan!? Var ju för fan inställd på att ha din support där!!
L: Jag har ingen anledning att inte komma mer än att jag har skitit ner mig.
D: Vafan, du kan la fan torka dig eller?
L: Pappret tog slut för jag torka upp bajs på golvet tidigare idag.
D: Men vafan ta en jävla dusch då!
L: Nei jag har inte duschat på flera veckor, samlar på skit nu för att stötta kampen mot vindkraft.
D: Så du kommer inte imorgon då? Sviker som vanligt?
L: Ja, hade tänkt be om ursäkt men jag har så mycket bajs i munnen att jag inte ens kan prata.

*Klick*

Lautaro, Gary, Vazques, lägg till "Storsvikarn" bland killens smeknamn, för som vanligt lovade han att komma och stötta mig och mina grabbar på tävlingen imorgon men plötsligt skyller han på att han skitit ner sig och kan inte komma.

Tack för den storsuparn/storskitarn/storsvikarn.

Godnatt!

Ps: Köpt ny sängram, ny tvbänk och några extra hyllor idag. Ds.

//Dole

Det sket sig

hela dagen sket sig igår, jävligt irriterande faktiskt, måste även erkänna att jag hade sjukt dåligt samvete.

Jag skulle som sagt åka och träffa tröjjan, se på film och umgås, men runt 17 tiden ringer mobilen (Brudar gillar brudar,killa gilla brudar, alla gilla brudar) när jag befinner mig i kåsjön med jookey, det är en tjej som vill komma och kolla på vespan som jag lagt ut på annons. jag säjjer till henne att vi kan ses utanför mig 18:15.
18:15 prick dyker dom upp, vi snackar lite och gör affären, klockrent tänker jag, nu är det bara att sätta sig i bilen och åka iväg, men ikke, dem höll på hit och dit och skulle hämta en ny bil för att ta med skiten, sen ville dom ha ett skrivet kvitto de ena och det andra, det slutade med att vi var klara 20:05 ehlt sjukt, det tog 2 fucking timmar.
Ringde tröjan och förklarade att det hade blivit ganska sent så vi kunde inte ses.
bad om ursäkt men hon var ganska sur ändå haha

Lovade att åka till alingsås idag men på kvällen kom jag på att Ante har sin inflyttningsfest vilket jag bara inte kan missa, så fick ställa in alingsås idag me. men men.

Nu sitter jag lyssnar på lite mjuusik bara, ska snart hoppa in i duschen för att sedan dra iväg till ante, får se vart kvällen tar mig,,

Brrrrrrrrrräääääääääääättt brrrrrrrrrräääätttttttttttt

//Vasquez

vet inte riktigt

Sitter här och tänker, vet inte riktigt själv vad jag tänker på om jag ska vara ärlig, det är som om jag snabbspolar alla mina tankar och vissa bilder sysn extra tydligt, men jag kan inte riktigt tyda dom.
Har en känsla i kroppen, jag har lust att åka till havet, har lust att åka och bara vara, jag är inte deprimerad och inte heller känner jag ångest, jag känner bara att jag behöver se ut över havet, andas, tänka på allt som vart och allt jag lägger bakom mig.
Av någon konstig anledning så kan jag bara lägga saker bakom mig om jag besöker havet, dom som känner mig väl vet att jag hyser ett stort respekt för de okända havet och ändå är det dit jag drar mig varje gång jag känner att jag behöver andas eller tänka.
Kan nog vara för att Sofia lärde mig att gilla havet, att havet är så stillsamt men ändå så mäktigt.
vet inte om jag ska åka iväg till havet nu eller inte, känner att jag har lite tidspress på mig eftersom jag ska vara i alingsås runt 7 tiden, tror jag skippar det idag och åker ut imorgon istället, så man kan vara där 1 timma eller 10 timmar om man vill, utan att behöva tänka på något annat.

/Vasquez
       


vad som händer idag!

lite snabbt vad som hänt idag och vad som kommer att hända

12:30 Vakna
13:04 Duscha
13:18 tel ringer
13:26 blir bjuden hem till jokeey

18:25 åka till alingsås
19:00 ta radhusnycklara'
19:15 plocka upp tröjjan
19:36 starta filmen
21:49 filmen slut
23:28 åka hem

Öppna sår

Öppna sår har börjat läka, och utan att jag själv märkt det så har dom läkt en bra bit på vägen, det är kanske lite skorpa kvar bara men det är såå bra, så jävla bra.
Självklart kommer det att finnas ärr kvar, men fiifän,, det är skit samma, jag läker,
och jag njuter av
mitt liv just nu..

It´s Like Wishing For Rain...



... As I Stand In The Desert.

//Dole

Liseberg

Tiden går sjukt sakta, inte nog med det, jag har sveriges värsta huvudverk, känns inte allts bra.
Allt jag vill är jobbdagen ska gå snabbt som faeeen för att kunna vila ut huvudet + att efter jobbet så är det liseberg (samsung utbildning) som gäller, blir riktigt härligt, lite fest och mycket öl, kommer nog föröka trycka i mig mycket öl som jag bara kan, vill testa min hjärna, ni vet när autopiloten kommer på och man kommer hem utan att veta hur man tog sig hem, när det bara är en liten % av hjärnan som e nykter och det är den som hjälper än hela vägen hem, den delen vill jag sätta på test idag.

På onsdag ska jag träffa tjejen jag träffade i söndags men utöver det blir det nog en ganska tråkig vecka faktiskt...

Igår hände det inte allts mycket, åkte till patrik för att bli spöad i UFC spelet. vi körde att den som kom fram till 20 vinster vann hela skiten, jag förlorade 20 - 9 tror jag.. fyyfan.. det var bara att åka hem och deppa igen haha

/Vasquez

Ps. Uttalas Vaskes Ds.


Ingen Mobil!

Har glömt mobiljäveln på jobbet! Fy fan! Sjukt vad beroende man är av sin mobil egentligen :S Sitter hemma i mörkret och känner hur ensamheten kryper in under skinnet, bleeh, jag är jävligt social av mig och behöver nån typ av godnattsamtal för att sova tryggt, det senaste har det varit Lautaro som fått stå för dessa samtal men ikväll blir det inget annat än tv och mörker för mig.

Så, för att få lite sociala känningar tänkte jag ta mig en vända på msn, ta emot en låt som en viss person lovat mig och prata av mig lite till bönan, MEN, tro fan att det första jag får när jag kickar igång mitt mobila bredband är ett sms där det står att jag "överskridit min gräns för internettrafik den här månaden" vilket innebär att jag i denna stund surfar med ett 56 kb bredband, VAFAN!? De e så jävla dåligt att jag inte ens kan logga in på msn!!!! PERFEKT!

Så nu sitter jag här, med ett enda verktyg kvar för att nå ut till mina nära och kära, BLOGGEN. En räddare en kväll som denna ^^D Jupp, hoppas du läser detta bönan!

bönas



Hur som, det börjar bli läge att nana, känner att jag iallafall fått lite socialt i mig så förhoppningsvis räcker det till att nana. Träffade Toffi idag me vilket va jävligt härligt, han är IN LOOVE så han har vart en hel del hemma hos sin nya fru sen de började träffas, sjukt härligt att se han så lycklig! Även om han alltid är en positiv person, nu strålar han som aldrig förr. Visst är man lite avis, inte så att jag vill ta nåt ifrån nån annan, bara det att man nån gång snart hoppas bli lika tagen av en person som toffi blivit av den här bruden...

Träningen gick riktigt bra förut me, känner mig fett stolt över hur flera av grabbarna utveclas, speciellt de som hängt kvar sen starten förra året. De börjar verkligen se ut som kompletta fighters och känslan av att ha fått äran och möjligheten att träna upp dom är obeskrivlig! Alive S/W i helgen me! En submission turnering där vi räknar med att göra riktigt bra ifrån oss och än en gång sätta Adrenaline Fighters Familjen i rampljuset. Christian "Djuret" Svensson gör även debut i Avancerade klassen eftersom han tagt hem 3 GULD på raken sen han starta för 8 månader sen, sjukt imponerande. Nu får han sig en rejäl utmaning och det blir jävligt spännande att se hur hans prestation kan mäta sig mot mer erfarna fighters. Tror det kommer bli grymt!

Jaja, dags att nana, upp tidigt till jobbet imorn! Godnatt till alla er som berör mig, vi hörs imorgon så fort jag fått tag i min mobil igen! =)

AFM

//Dole

bara massa skitsnack

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, idag har det vart en skum dag, har haft en dröm inatt som fortfarande jagar mig och ju mer jag tänker på det ju mer skumt blir det, vill släppa drömmen men kan inte riktigt göra det...
Men
Men

Måste bara berätta att jag somna ca 01:30 inatt (Söndag natt, eller, det blir måndag morgon? skit samma ni fattar) så vaknade jag 05:30 nån gång och var klarvaken, skickade lite sms till folk för att kolla om nån ville göra mig sällskap men det verkade som om alla sov, idiotjävlar, efter att ha kollat på nyheterna runt 7 tiden så har jag för mig att jag ringde tröjjan och hon var nog chokad över att jag ringde henne så tidigt, riktigt härligt med sällskap, efter en stunds pratande så var hon tvungen att lägga för hon var på jobbet, men hon lovade att skicka sms när jag skulle ringa upp henne igen vilket hon gjorde men då hade jag äntligen somnat om och då var väl kl runt 9 kanske, vaknade runt 12 tiden och sen dess har det inte hänt ett skit.
Har funderat mycket på hur folk tänker ibland, hur folk kan uppfatta/Missupfatta ens signaler, jag är säker på att folk förstår men viftar bort det för att det är lättast så, men när dom vaknar till och märker att signalen har försvagats och kanske ändrar riktning, ja då kanske ångesten dyker upp och tar upp en liten del av ens varadag, varför vänta så länge? varför inte chansa? man lever ju bara en gång, blir det bra så blir det bra, blir det skit så har man lärt sig något på vägen.
Näe nu ska jag dra mig vidare faktiskt fiifään



- reiihan. / Open Heart säger:


??

jaha

fattar fortfarande inte HAAHAHA

Vasquez* säger:
inget som direkt chockar mig haha

- reiihan. / Open Heart säger:

hahaha

ne självklart

vad chokar dig ientligen tonny montana

Vasquez* säger:
HAHAHAHAHA




/Vasquez


Idag..

Vart en riktigt händelsefull dag idag.

Dagen började med ett sms där det stod att vi skulle spela volleyboll så man nappade och åkte bort till Sisjön, riktigt nice faktiskt, det är inomhus fast med sand, så det är som att spela Bitch volleyboll. vi var 4 killar och 5 tjejer. först spelade vi med blandade lag och självklart spöade mitt lag upp de andra laget bara för att jag var med ^^)
Sen körde vi killarna mot tjejerna och självklart vann killarna, det är ju bara så det är, VI killar ÄR bättre, inget att diskutera om.

Väl hemma tryckte man i sig lite härlig mat som brorsan tjej hade gjort för att sedan dra på Dejt, Riktigt trevlig tjej faktiskt, vi träffades runt 7 tiden, gick till ett kafé, drack härlig kaffe och pratade om allt mellan himmel och jord, sjukt trevligt måste jag erkänna.
Efter att jag lämnade av henne så åkte jag hem och på väg hem träffade jag på ZaherAbdulla (Stavas det så?) och Erik, dem ville åka till nått nice ställe så jag föreslog att åka till borgen uppe vid partille, väl där fick man sig ett gott jävla skratt eftersom zaher har sjukt många historier och han imiterar alla så jävla bra.

Sedan var det McDonald's, vi åkte in på drive in och Zaher fick för sig att driva med personen som tog beställningar, hela beställningen dröjde kanske 15 min, han ställde fråga efter fråga och beställde sjuka saker, som bejkon i en låda haha. det slutade med att zaher fick med sig bejkon i en jävla nuggetslåda. Går inte riktigt att berätta händelsen men jag fick mig ett gott jävla skratt faktiskt =)


Men nu sitter jag framför datorn med huvudvärk, helt sjukt faktiskt, jag brukar aldrig aldrig ha det, har det max typ 1 gång om året, får hoppas att detta är den ända gången jag kommer att ha det i år.

Nu ska jag lägga mig och titta på någon härlig serie.


Här kommer även lite bilder från örebro.


/Vasquez

     
   
 


HAHAHA

Sjukt bra alltså..

Som Vanligt..

Vi borde sitta i bilen nu på väg till Örebro,  men det går ju aldrig att åka iväg i tid när man åker med Dole, just nu är han i duschen för han skulle ta en "snabb" dusch innan vi åker iväg men denna snabbdusch har varat i ca 15 min och kommer troligtvis att vara i minst 10 min till, jävligt snabbt gick det ja...

Ja Ja lite av det hela är väl mitt fel oxå, vaknade kvart i 9, tog på mig kläderna, och helt plötsligt vakna jag i sängen med täcket över, ganska sjukt faktiskt.

Nu hörde jag att dusch kranen la av, så jag kanske inte behöver vänta i mer än 20 min på hans snabbdusch och det hade faktiskt vart rekord.

Vill passa på att tacka toffe för lånet av bilen, utan han hade inte örebro blivit av faktiskt, riktigt härligt att han ställde upp.

Igår när vi skulle hämta nycklarna hos toffe så hamnade vi i vårgårda på nån hemmafest, vi letade upp toffe som låg helt jävla däckad på golvet, när vi väl hade fått liv i han för att fråga vart hans bilnycklar va så rotar han i sina fickor och inget finns där, efter mycket letande, mycket jävla fylletjöt från folket som var på festen så lyckades vi hitta nycklarna och vi tog oss därfrån lika snabbt som en somalie springer till mat, Snabbt som fan med andra ord

Efter att vi satt oss i bilen och njöt av livet så åkte vi för att träffa tröjjis en snabbis, kl var väl runt 02 tiden, vet att hon inte allts var glad på mig för att jag tvingade ut henne, men vad gör man inte för att se tröjjas "inget allts" haha

Näe nu får jag fan börja stressa upp dole för duschkranen la av för 10 min sen och det finns inga livstecken på att idioten kommer ut snart...

Önska oss lycka till och tröjjis.. jag är stolt ^^

/Vasquez


Solsken

Jag ser sanningen, jag ser hur regnet dränker mig och hindrar mig från att springa på stranden med vågorna svalkandes över mina fötter, jag ser hur regnet tvingar mig sitta instängd blickandes ut mot en värld jag inte kan nå, jag ser hur regnet kväver mina möjligheter att andas.. Därför längtar jag efter solskenet, därför har jag slutat se regnet som det är, utan ser istället det som kommer efter, solsken som någon gång kommer lysa upp min värld igen..

Regn och Solsken

Tålamod..

Tålamod....

Tålamod......

//Dole


Snart så..

Om någon timma åker jag till alingsås. Inget intressant där inte.
Men Dagen efter, på lördag, ja då jävlar. det blir en resa till Örebro med Dole, och helvete.. saker å ting kan ändras.. det kan bara bli bra, det kan bli förjävlabra faktiskt, ett nytt liv kan startas.
Det hade vart helt magsikt om det vore så faktiskt...

Idag har jag faktiskt vart på riktigt gott humör, kan vara för att jag sluta 17:00 istället för 19:00 och för att Lördagen närmar sig och resan till örebro är en sanning nu!

Näe nu måste jag avsluta här, måste fixa mig å så, Ska nog blogga vidare med Dole på väg till örebrooooooo

/Vasquez

 


ännu ett samtal

ännu ett samtal...

Efter regn kommer solsken.

Efter regn kommer solsken, och efter en lång natt, ett antal toabesök och en dålig mage kommer en dag hemma från jobbet.
 
Japp, känns för jävla tråkigt att offra en hel dag till att bara sitta hemma, och visst drabbas man av dåligt samvete över att man inte tog sig till jobbet, oavsett om man lider av feber, kräkningar, dålig mage eller ont i halsen. Samvetet kommer ändå krypandes med lite extra ångest.

Hur som, bestämde mig för att blicka framåt idag, det regnade när jag vaknade, något som alltid väcker starka känslor nuförtiden, kvävda känslor, men efter regnet kommer alltid solsken, och tur är väl det, en kunskap som kan rädda en ur många ångestfyllda situationer. Idag var en sådan situation.

Jag klev upp naken och tog mig en snabb spritt på toan, slängde på mig ett par boxers och kände hur jag uppflyftes av en helvetes härlig känsla, jag vill ha kaffe och pannkakor!! Idén sattes i verket lika snabbt som den ploppat upp i huvvet och se där, nu sitter jag här och njuter för mig själv, sippar lite på kaffet, tar några tuggor på en härligt frasig pannkaka och ser plötslligt något som får mig att le utanför fönstret, solsken!

//Dole

Det var härligt..

Det var härligt att få hata av sig lite igår, inte för att jag var otrevlig mot någon men det var så härligt att gå runt med hat i hjärtat.
Idag känns det härligt trots att jag vaknade den tiden jag började jobba. Kom 45 minuter sent till jobbet vilket inte kändes direkt strålande men äh, det är sånt som händer.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, får se vad det blir av dagen, kanske en härlig hemmakväll med film? Har ett par filmer jag vill spana på faktiskt.

Chips å dipp med en riktigt kall cola?

Fiiifään för mig..

/Vasquez...


Avslut.

Imorgon vaknar jag till en ny dag.


....


....


jag bara känner...

Jag bara känner hur det kryper i kroppen på mig, jag är så jävla irriterad, skulle kunna skrika, ta första bästa snubbe och slå han rätt över käften med en krok, kanske be om ursäkt, för att sedan slå han igen.
Skulle uppskatta om även han kunde ge mig en käftsmäll, för att känna mig levande och få ut de lilla djuret som finns i mig, känna hur allt blir overkligt. Vilken känsla.

Men allt jag kan göra nu är att stänga in djuret, låta han vila, hoppas på att han inte kommer fram vid fel tillfälle.

Jag kan hata många samtidigt, men idag, idag hata jag alla, horungar hela högen, seriöst...

/Vasquez

en tanke

Du lever i en värd där du föredrar att prata men inte ses, det är inte min värd, kommer aldrig att vara min värd.


Idagens

Dagen började med att jag ljög för lilla tröjjan, jag vaknade till runt 11 tiden kanske och skickade ett godmorgon sms till henne, men sanningen är att jag somna om direkt efter och vaknade runt 13:00 tiden igen =)

Jag ljög inte, jag sa bara sånt som senare visade sig vara osant.

Väl vaken så var jag tvungen att dra mig till jobbet trots att jag var ledig, och allt detta var pga att jag hade lovat en kund att fixa deras dator i söndags men han inte göra det.
Försökte fixa och trixa tills allt gick mig på nerverna och skickade skiten åt helvetet men men.
Joookey kom även förbi jobbet för att snacka om hans sommarschema, efter allt så gick vi för att äta sushi men dessa jävla japaner är fan sjuka i huvudet.
Så fort vi kom innanför dörren så kom fråga "Äta häl ellel ta me?" mitt svar till dom blev att vi skulle kolla priserna bara men dom gav sig inte "äta häl ellel ta me?" ännu en gång sa jag till dom att vi skulle kolla priserna. vi satte oss ner vid ett bord för att kolla menyn när japanen kommer fram igen och små skriker "äta häl ellel ta me?" för det första blev jag sjukt irriterad över att idioten sa L istället för R och sedan för att han var så jävla envis, vi ställde oss upp och gick därifrån utan att säjja ett ord!

Efter att vi satt oss i bilen för att åka till nått annat ställe var jokeey inte lika sugensushi och inte jag heller för den delen, så vi åkte vidare till city kebab och tryckte i oss var sin fet tallrik, jokeey tog med pommes och mr Vasquez tog med ris.

Efter att ha varit mätta ett bra tag så gav sig jokeey hem och jag stack till en tjejkompis en sväng, riktigt trevligt faktiskt.

Nu har jag suttit hemma ett bra tag och måste erkänna att det känns galet segt, just pga jag skulle träffa spet Dole men eftersom den jäven e så jävla lat och inte orkar komma in till stan så blev det att jag inte okrade dra mig till alingsås, men imorgon, imorgon kanske det blir alingsås trots allt men då ska jag fan tvinga Dole å betala min jävla resa, och sanningen är ju den att jag inte åker dit för att träffa han utan för att träffa tröjjan "i dina trömmar tröjjis haha"

Nä nu ska jag nog suga vidare på snuset jag har i käften och hoppas på att tiden går lite snabbare så jag kan somna som en skjuten man.



.....







Allt som vi verkligen älskar är oersättligt
och allt som vi kunnat tänka oss ersätta
har vi aldrig i sanningen älskat






Ordspråk och citat

Här kommer några som har berört mig på ett eller annat sätt...




I kärlekens krig segrar den, som ger sig.

Sann kärlek kan inte döljas.

Gammal kärlek rostar aldrig.

Den magiska med den första kärleken är ovetenskapen om att den någon gång kan ta slut.


Kärleken dör - som människor - oftare av överansträngning än av svält.


de små förälskelserna är som vaccin mot den stora kärleken

den kärlek som har uppstått plötsligt tar den längsta tiden att bota.





Vänskap är en planta, som kräver flitig bevattning.

Jag ljög inte, jag sa bara sånt som senare visade sig vara osant.

Man bör säga sanningen, men alla sanningar bör inte sägas.

De sanningar som vi inte vill höra är oftast nyttigast för oss.

När du betraktar gåvan, betrakta också givaren.





/Vasquez


Allstyle Open - Resultat.

Både Toffe och Dennis gick in starkt i sina matcher och både två styrde sina motståndare och jobbade effektivt med tunga slag och sparkar. Båda våra grabbar imponerade ruskigt och visade verkligen att dom har en seriös framtid inom MMA! 

Problemet med "Allstyle Open" för Thaiboxare och MMA fighters är just poängsystemet och att det bara är två ronder á 2 minuter.

Poängsystemet går ut på att två domare sitter och snäpper med en liten poängmätare för varje slag eller spark den andre gör = skvätt så mycket du kan så vinner du garanterat matchen! Beviset kom när en apa gick upp på mattan i en av de lite tyngre viktklasserna och lastade iväg ett antal slag och sparkar i apversion. Inte alls effektivt på nåt sätt och han träffade i princip aldrig den andre, och trots att den andra va flera gånger så effektiv i sin stil och gjorde mer skada, vann ändå apan. Rena Chocken!

Lite så var det i våra grabbars matcher me, de förlorade sina matcher på ett par knappa poäng MEN hade det varit en Thaimatch där domarna dömer efter stil / effektivitet / skada / kontroll etc. hade vi garanterat åkt hem med två pokaler för jag måste tyvärr säga att det var få på plats som imponerade ur ett fullkontaktsperspektiv. Domaren i Dennis match var också en besvikelsefaktor då den andra snubben maxade sparkar mot huvudet så hårt han kunde ett tiotal gånger under matchen (trots att höga sparkar inte va tillåtet) men domarn såg ut som en gammal fossil och reagera inte ens, inte förren dennis fick nog och drog en snabb vänster på den andra snubbens haka Xp direkt börja dennis motståndare (som va nån typ av kung fu snubbe) lipa o klaga så domarn var tvungen att reagera och helt plötsligt varnade båda för att göra göra nån typ av slag elelr sparkar mot huvudet igen. Haha, härligt med vakna domare, ungefär som på Alive senast under toffes första match ;)

Hur som, det hela slutade med en monsterbuffé på Sthlms version av Bamboo där vi alla uppskattande nickade till varandra om att  helgen vart ett härligt äventyr och en grymt utvecklande erfarenhet! Strax därefter bar det av hemåt igen efter att ha promenerat en sväng på storstadens gator och både jag och Dennis låg och sov som två små barn i baksätet medan Jesper styrde skeppet tillbaks till Alingsås med en mycket trött men positiv, Christopher "Mayhem" Johansson, bredvid sig. =)

allopen

(Filmer kommer snart)

Mvh
Robin Pettersson
Jesper Andersson
Christophet Johansson
Dennis Larsson
Adrenaline Fighters

Man undrar

Man undrar vad som har hänt med grabbarna? har dom dött i ringen? är dom ute och firar och super för fullt och just därför så har dom inte tid att uppdatera och säjja hur det gick?^

Jag hoppas iallafall på det sist nämnda..

vi får hålla tummarna

//Lautaro

Invägning!

Vi sitter återigen i bilen och har precis varit på invägningen, Toffe vägde in sig på 81 Kg jämnt (Viktklass -82 Kg) och Dennis vägde in sig på hela 54 Kg (Viktklass -56 Kg) till skillnad från senast på Alive då han vägde in sig på dryga 50 Kg. En bra viktökning! =)

Efter invägningen snippa vi förbi Kebab Kungen och drog i oss varsina kebabtallrikar med nån typ av ris, kan meddela att vi alla numer är dåliga i magen och i akut behov av toaletter, bilen har blivit rena gaskammaren :S höhö.

Vi försöker hålla inne våra behov och åker just nu på vägen till Solnahallen för att förbereda oss inför matcherna! På vägen passerade vi precis Jabb.se butiken så vi bestämde oss för att ta ett span innan vi drar vidare, Jesper har precis kört in till vägkanten så jag snabbar mig och lägger upp ett par bilder från invägningen så återkommer jag på plats i Solnahallen!

styleinvägning

Det var sjukt mycket folk som skulle väga in sig på Södermalms Shaolin, kommer bli en grym turnering!

//Mvh Adrenaline Fighters MMA

God Morgon Matchdag!

God Morgon !

Har sovit hur lite som helst inatt, både jag och Jesper blev nämligen tvungna att kväva oss själva i våra kuddar då vi drabbades av nåt sjukt pinsamt skrattanfall som pågick under typ en halvtimme mitt i natten X) Inte lätt att sova efter det! Som tur var vaknade inte våra fighters, mer än dennis som kika upp under några sekunder, men han slockna lika fort igen.

La ju upp ett par bilder från hottellet igår, det var bilder från deras hemsida. Verkligheten va inte riktigt lika frestande ^^

verklighetennya

Toaletten låg iallafall precis utanför fönstret =)

toa

(Life of a fighter ;O)

På Slakes begäran lägger jag upp schemat för idag:

09.30 - Invägning
11.30 - Publikinsläpp
12.00 - Matchstart

Har inget vidare schema på när våra grabbar går upp men det lär vi få veta vid invägningen! Toffe vägde in sig på hotellvågen, 84.0 kg! Haha, vi får hoppas den e lika missvisande som bilderna på hotellets hemsida XP

Nu måste vi röra oss, Södermalms Shaolin nästa!

//Adrenaline

Hotellet!

Äntligen framme vid hotellet! Slänger upp lite bilder så ni får se hur vi har det =)

recrumbar

Dags att nana! Låter för mycket när jag skriver så laddar upp filmerna imorgon!

Natti natti!

//Adrenaline Fighters MMA

Paus På Vägen.

Vi tog en liten paus för att än en gång lätta på trycket. Ju närmare STHLM vi kommer, desto mer taggade blir vi!

Ser verkligen fram emot imorgon nu!

vstandkis

//Mvh Adrenaline

I Bilen!

Nu har vi suttit här i bilen i sammanlagt 2 timmar och 49 minuter (lilldennis tar tydligen tiden) Hittils har vi fått en hel del lycka till sms från gänget på klubben men bara en som kommenterat på bloggen =)

För några minuter sen stanna vi till på en mac och lasta i oss några bananer och ett par redbull var (förutom dennis och jesper som även tryckte i lite godis i näbbarna). Jag passa även på att lätta på trycket för er som är intresserade.

Vi har hunnit prata en hel del taktik på resan och jävlar va taggad man blir, inte långt kvar nu, invägningen sker i på Södermalms Shaolin klubb på just Södermalm, sedan drar hela turneringen igång vid 12 snåret i Solnahallen. Hotellet vi bor på ligger ca 5 km från tävlingslokalen och vi har lyckats få med oss en GPS så vi ska slippa missöden (som vid seminariet).

I bilen sitter Dennis och snippar massa msn ljud på mobilen för att de andra ska tro att jag sitter inne på msn och spelar osocial, haha, han e ju trots allt bara 15 år =) Toffe käkar tuggummi  så det skvätter med sin hästnäbb och jesper har full fokus efter hastighetskameror samtidigt som han pratar med bruden i tele. Själv sitter jag halvnaken och har precis kikat upp adressen till hotellet. Alla är så jäävla taggade och hade turneringen gått ikväll hade resultatet redan varit avgjort. Är det ens värt att delta när vi redan vet hur det kommer sluta? X)

Lautaro har ännu inte hört av sig men antar att han gör det när han läser på bloggen ^^

Hur som, slänger upp ett par bilder från morgonen när vi starta hela äventyret. Lite filmklipp från dagen kommer upp under kvällen! Just nu spelas "Everlast - Friend" och i skogskanten strålar en härlig solnedgång, snart släcks ljuset för dagen och imorgon kommer både toffe och dennis släcka lyset för sina motståndare! Hähä! Alla hälsar här och hoppas nu inte ni vart för bakis för att träna idag!

robbbbanmatchbok

Imorse när vi hämtade upp grabbarnas matchböcker!

kör billillen afm

I bilen lite tidigare idag.

//Mvh AFM

På väg till STHLM!

Då var det dags! Första inlägget från Dole på ett bra jävla tag!

Adrenaline Fighters ska för första gången representeras på "Allstyle Open" i Solnahallen i STHLM imorgon (lördag). Just nu sitter jag (Dole), kusin Jesper, Toffe (Mayhem) och Lilldennis i bilen på väg till storstan för ett helvetes äventyr!

Vi har precis laddat i oss var sin gammal pizza inne i hemmastaden Alingsås och ligger för tillfället 2 timmar utanför planeringen, mycket troligt mitt fel men ingen fara, jag sitter precis och letar upp nummret till hotellet vi ska till för att se när man som senast måste vara där =)

Hade en jävligt dålig start imorse, vaknade 5 på morgonen och fick åka in till sjukan på grund av nån jävla öroninflammation som va på g, nu har jag fixat antibiotika o lite annat som satt mig på rätt spår igen, inget får komma ivägen för den här helgens framgångar!

I stundens hetta hör jag genom bloggandet "Head P.E - Suffa" rykandes genom  högtalarna i bilen! Grabbarna är sjukt laddade och man känner verkligen av stämningen tillsammans med musiken i bilen på väg mot både Toffes och Lilldennis debut!

Ni kommer ha möjlighet att följa mig och grabbarna här på bloggen under helgen och jag kommer ladda upp lite bilder och filmer för att hålla er uppdaterade om vad som händer! För övrigt vill jag visa lite uppskattning till resten av gänget på klubben för förra helgens insats! Grattis till Prodér för en monsterinsats i buren, men lika mycket grattis till klubbgänget för en helt ruskig jävla insats uppe på läktarna!! ;)

Hörs senare! Wooohoooooooooooooooooooo!!!

ToffeJeppe
DennisRobinmän

Lautaro skulle också åkt med men ibland vill ekonomin sig inte, taskigt det där med bilen X)

//Dole, Jesper, Toffe, Dennis, Adrenaline Fighters MMA

raderat

allt är borta :D weeeiii 


RSS 2.0