Så jävla Härlig!!

haha hitta dethär klippet.. ett riktigt dunder klipp. =)



//Lautaro

Himla segt!

Fan vi har som sagt ca 40 - 50 unika besökare per dag.. men ingen skriver i chatten eller kommenterar eller nått allts.. kom igen nu.. vi underhåller ju er.. så ni kan väl underhålla oss?

Pearl Harbor.

För jävla dålig film att titta på med bruden! Huvudkaraktärerna är så jävla romantiska att man själv ser dålig ut. Grabbar, välj en annan film med frugan! 

Rullen gick på tv ikväll och jag satt bänkad med min lilla alban (hennes val). En riktig brudfilm! Det ironiska är att hon slumra till redan efter en halvtimme medan JAG satt naglad genom hela filmen (ni som sett den vet att den är över t vå timmar lång) XD haha! Nu ligger lillen här o sparkar på mig i soffan medan hon grymtar nåt om "snygg" o "sexig uniform". Trodde inte det första jag skrev innefattade mig eftersom hon somnade såpass snabbt men börjar känna mig lite smånojjig nu, risken finns att hon enbart somnade för att kunna drömma sig in i skiten! :S

Som sagt, grabbar, välj en annan film! Hahahaha! ;)



//Dole

Nyfiken

Den här bloggen har vart uppe nu i 2 veckor och vi har i snitt ca 40 - 50 unika besökare per dag.
Så nu är jag lite intresserad av vad det där för folk som besöker denhär bloggen!

Ni kan väl slänga in nån kommentar eller lite va ni gör/tjej eller kille/ ålder osv.. skulle vara jävligt intressant faktiskt.. ni kan självklart vara anonyma..

var inte blyga nu och skriv vill inte se kommentarsfältet tomt.. och använd gärna chatten som ni hittar antingen i början av sidan eller nästan längst ner =)


//Lautaro & Dole


Poker Kväll

Kom hemm nyss efter att ha jobbat sen kl 12.. så jävla segt att jobba på lördagar och söndagar men det är ju dubbelt betalt så det är det man får luta sig tillbaka mot när man får ångest.

Ska snart laga lite mat och sen ska jag iväg för att träffa några jobbarkompisar och ha en härlig poker kväll.. alla verkar ganska duktiga och det är lite skrämmande, för jag suger verkligen på det.. haha.. men men.. det är så det är..

Uppdaterar lite senare om hur det gick..

//Lautaro


Härligt!

Jag vet att kusinen hatar den här bloggen och älskar att göra narr av den, lika bra det så jag får ett öppnare perspektiv på vad man bör skriva och INTE över internet.. Haha fy fan.. GRATTIS iallafall eftersom lilla kusinis fyller 20 idag! HOHO! Hade jävla trevligt förut och hoppas du är nöjd med din dag! Vet att du läser detta, även om du som sagt skrattar åt mig varje gång "blogg" kommer på tal ^^) O du med Råni! Utan den här bloggen hade du inte haft mycket att göra på jobbet under dagarna ;)



http://ranijesper.blogg.se/

Så jävla svinigt men jag fick mig ett härligt skratt iallafall! Hoppas ni båda fortsätter uppdatera eran blogg i framtiden så jag och Lautaro har nåt härligt att följa XD

Godnatt bönibö! Tack för ett par härliga jävla dagar och för att du skjutsade mig hem idag! Nya låten kommer bli härligsomfan!

//Dole

"Dagens outfit"

Eftersom det inte händer så mycket inom musiken och vi inte har möjligheten att snabba på processen, så slänger vi upp lite outfit från gårdagen.. hoppas ni tycker att vi är lika snygga som vi själva tyckte! =)

   

   

Förlåt

Idag vakna jag hos Dole, efter att ha sovit sked med han hela natten så vaknade vi för en stund sen.
Vi ska iväg snart till ullared.. haha e man fattig måste man köpa kläder i billiga ställer eller hur?^^

Vi ber om ursäkt för at vi har vart dåliga på att uppdatera bloggen med musik och diversa saker, men vi håller på å skriva på nya låtar,  så nytt shii borde dyka upp snart.. besök gärna bloggen med gämna mellan rum =)

Här får ni några videos på när vi fick en Psykos och rensade doles lägenhet!


 


Mobilen

Haha fan vad nice. Jag bloggar från mobilen. Sitter med några polare hemma hos mig och spelar gitarr hero. Fett fett. Ska snart Gå och sova men innan det måste jag trycka i mig härlig mat. Godnattens :)

Lunch På Condecco.

Idag gick jag upp tidigt, redan klockan sex faktiskt. Min lilla alban sov över och skulle upp tidigt så jag gjorde henne sällskap, fixade några toast och slängde fram lite juice framför tvn, mysigt sätt att starta dagen på! Fortfarande sjuk, sov i princip ingenting alls inatt på grund av nån jävla hosta, sov sådär överdrivet lite så när det var dags att stiga upp var jag inte ens lite trött. Vid sju gick min lilla alban och jag låg kvar framför tvn, ringde lite viktiga samtal och bläddrade igenom nya IKEA katalogen. Vid 9 tiden kom Toffe och plocka upp mig så drog vi in till GBG för att köpa lite träningsutrustning och spana kläder. Ringde o väckte Lautaro me, grinig som fan tog han sig till slut in till stan. Väl samlade gick vi och satte oss på "Condecco" o tryckte i oss lite lunch.



"En polares polare var tillsammans med en brud, en dag när han var ute och festade träffa han en tjej som fångade hans intresse trots att han redan var i ett stadigt förhållande. Han bestämde sig för att göra en satsning och bjöd med henne hem till lägenheten. När polarens polare kom hem slet han av kläderna på bruden han nyss träffat och slängde henne på sängen.

- Aaj!

Pötsligt ser han ett huvud sticka fram ur täcket. Det han inte visste var att bruden han var tillsammans med hade bråkat med sin morsa och hade tidigare tagit extranyckeln till lägenheten. För att slippa tjafset hemma bestämde hon sig för att låna pojkvännens lägenhet trots att hon visste att han var ute, hon hade satt på sig extra sexiga underkläder och krupit ner under täcket i den mysiga dubbelsängen. Det hon såg när hon sen så plötsligt väcktes ur sin skönhetssömn var inte vad hon hade förväntat sig, polarens polare stod som förlamad medan hans flickvän sprang gråtandes ut ur lägenheten. Packad och förvirrad stod han likstel en stund, slet sen av sig kläderna och fortsatte sitt lilla förspel med den nya bruden som slutligen slutade i en flera timmar långt sexakt.

 Dagen efter vaknade han både bakfull och med en plöstligflashback om vad som hade faktiskt hänt under natten. OMFG!"

Det här var en av sakerna vi diskuterade under våran lilla lunch, OMFG! Hahahah! Vet inte om jag ska skratta eller gråta, men en sak vet jag säkert. Innan du bestämmer dig för att vara otrogen bör du kolla så att extranyckeln hänger där den ska hänga! XD

Köpte förresten en ny jacka, skin, alltid velat ha en sån men aldrig hittat nån med rätt jävla passform! Priset blev därefter.. Fy fan! Men å andra sidan var lätt värt det, eller ah, jag hoppas det iallafall ^^) Denna månaden blir det nudlar för mig me!

//Dole

En Uppdatering

Jag och Dole tänkte slänga upp en gammal låt vi gjorde tillsammans..
Den heter "Tänd ett Ljus" Hur många av er har hört den?


Dole Slänger upp låten när han är hemma.. För mitt internet ligger nere just nu!

Hoppas allt är bra med er//Lautaro


Lautaro & Dole - Tro Mig Du Är Älskad



Msn Kontakt:

[email protected]

[email protected]

Godmorgon, Godnatt!

Godmorgon!

Idag har vart en händelserik dag, eller ah, igår.. Jag (Dole) hade ställt klockan på 11 imorse men försov mig som vanligt och fick slänga mig på cykeln för att ta mig till stationen, lillasyrran konfirmera sig så ville verkligen inte komma försent! Trots att jag pumpa i minst 30 km/h på tramporna missa jag tåget och fick genast upp en bild i huvvet av hur lillasyster gallskrek av besvikelse på sin älskade bror *blink blink*. Som tur var blev jag räddad av en helvetes härlig buss som gick en halvtimme senare! :D Wiie!

Kom till kyrkan i samma stund som klockorna ringde in konfirmanderna så fick smyga mig in bakom lillasysters gäng och lyckades smita in på en av platserna längst bak. Bra var väl det för där var risken inte lika stor att bli avslöjad om jag skulle råka slummra till ^^). HohO! Efter många "om och men" och ett gäng uttjatade psalmer var det ÄNTLIGEN dags att lasta sig in i bilen med familjen till ett litet kalas hemma med släkten, allt för att fira min nykristna lilla syster *huhu* ;). Smörgåstårtan kastades in i näbben och ett antal sviniga kommentarer pendlade mellan kusiner och fastrar innan jag och favvokusin Jespii bestämde oss för att röra oss hemåt. Grattis min älskade Bajssyster!

Efter ett snuskigt avsked till kusin stod jag åter på stationen i Alingsås för att vingla hem på cykeln, då möttes jag HELT PLÖTSLIGT av Fredrik Svinberg och ett gäng från klubben :) Uppenbarligen "Supartime" så jag bestämde mig för att haka på, ingen dricka för mig mer än wasser ikväll eftersom jag är nykterist ett bra tag framöver (för många dumma misstag på fyllan med allt för stora konsekvenser på pappret) Hur som helst lyckades jag snippa in ett par videos på två slemmpackade hårdingar, krigaren Fredrik Svinberg och hans kusin Casanova! XD
 
                    
                            Casanovan                                                                              Krigaren


För övrigt vet jag att Mr Lautaro har varit på bröllop hela dan, får hoppas han slänger upp nåt härligt från efterfesten på bloggen imorn!

Godnatt! //Dole

Nytt inlägg!

Man råkar ha en känslig natt och slänger upp nåt halvpoetiskt på bloggen, dagen efter går man in och läser, skäms en skvätt och lägger det sedan åt sidan i minnet.. Nån dag senare loggar jag in på msn utan tanke på det lilla inlägget dagen innan, och det första som kommer upp är:

Fredde säger:

stjärnorna är fina ute idag :) kolla ut från ditt fönster.

Dole säger:

HAHAHAHAHAHA !

Dole säger:

Fy fan

Fredde säger:

HAHAHAAHAHAHAH!

Tack för den Fredrik Svinberg :)
Inga mer känsliga nätter för mig, inte offentligt iallafall XD
-----------------------------------------------------------------------------
För övrigt har det varit en småseg dag, Lautaro ringde mig smågråtandes förut och ville sluta fred vilket snabbt var fixat eftersom det aldrig ens vart tjafs från början XD. Va förbi klubben förut me trots att jag är sjuk men palla inte sitta inne hela dan. Sen dess har jag suttit och lastat i mig lite rester från igår och ska snart slänga mig genom duschen innan jag slocknar framför tvn och "Danny The Dog". Kunde lika gärna hetat "Dole The Dog" Hoho ^^). Ska ringa Lautaro en snabbis me och berätta att jag skrivit ett nytt inlägg på bloggen ^^P Natti!

"Magare - smaken du aldrig glömmer..." ;)

//Dole


Omöjligt!

Idag vaknade jag sent, typ nyss, och det första jag gör efter frukost är att kolla in bloggen. Tack töntlautaro för din mycket lustiga humor! För det första var jag inte vaken när Mr Lautaro åkte till jobbet, för det andra har jag ingen röst på grund av min förkylning. Sjukt jobbigt kan jag tillägga eftersom jag varken kan spela in nån musik eller träna :S Hur som helst är det OMÖJLIGT att jag skulle ha ringt o beklagat mig över en svullen jävla mage! Misstänker att grabben känner sig avundsjuk på hur omtyckt jag är och måste därför sänka mig för att själv se bra ut! Antar att jag får bjuda på det idag! ;)

Hittade ett foto jag tog på Lautaro förra helgen, kan avslöja att han var en aning bakis:

För er som inte har möjlighet att följa OS för tillfället kan jag meddela att våran "carro" åkte ut i längdhoppsfinalen ;(

//Dole


Sinnesjukt

Innan jag sätter mig i bilen för att åka till jobbet så hör jag hur min mobil ringer, jag tar upp den och på skärmen står det "Dole Mobil" jag svarar och han låter konstig..Jag blir lite orolig.. frågar va det är osv!

han börjar med:

Dole: Du, brukar du ha svullen mage?
Jag: nja det kan väl hända att den blir lite svullen på natten å så.. men det beror oftast pga att jag ätet för mycker eller så..varför?
Dole: näe men jag vakna med en så jävla svullen mage.. Lautaro, jag är rädd...
Jag: (skrattar lite) haha men det finns inget att vara rädd för.. det går över..
Dole: (hör hur han gråter) och snyftar ut sig "jag skickar ett mms på min mage så får du säjja om du har det likadant..!

Efter en stund får jag ett mms:



efter att ha fått mms:et så bestämmer jag mig för att avbryta kontakten med den här varelsen och aldrig mer tänka tillbaka på att jag haft en sån jävla vidrig polare.. tack för mig//Lautaro


Vilken Sköjjare *uppdaterad*

Eftersom ingen bjöd på pizza så blev det nudlar med bacon =)

___________________________________________________________________________________________
Jag har legat och tittat på tv ett bra tag (någon timma eller så).. när jag väl tröttnat på det, går jag till datorn.. och så går jag in i msn.. har väl suttit i msn nu i kanske 30 min eller så och inte chattat med någon speciell, helt plötsligt skriver Dole:



Dole säger:

min dator stängdes av

Dole säger:

har lagat mat

Dole säger:

så käkar nu

Vasquez säger:
haha oki

Vasquez säger:
jag ska skriva ner det i min "Vad Dole gör" bok

Dole säger:

äft

Dole säger:

KÄFT
---------------------------------------------------------------------------
Jag förstår mig inte på denna människa!!
Jag har inte pratat med han på flera timmar å så skriver han så.. haha vad är det för feeeeel på dig?
//Lautaro


Idag.

                        
_______________________________________________
Vad har jag gjort idag egentligen? Min första tanke var "inte ett skit" känns som att dagarna ser ut precis så för tillfället, tomma. Har fastnat i en rutin utan rutin, om man nu kan uttrycka sig så.. Jag är huvudtränare i en egengrundad MMA-förening, jag jobbar ett dygn i veckan som PA, har eget place, träffar en vacker flicka och då och då spelar jag även in ett par nya låtar som med lite tid och tur resulterar i nåt hyffsat..

Hmm.. Nu när jag tänker på det gör jag ju ändå relativt mycket, har jag bara fastnat i en falsk känsla? 

Idag tex, hände juh faktiskt en hel del; storasyster försvinner in på polishögskola i Växjö nästa vecka så jag bjöd in henne och lillasyster på middag, vaknade en halvtimme innan de kom förbi (runt 11) och drog igång en curryinspirerad pastarätt med nån typ av kryddat kött till, jävligt ointressant men så var det. Vid tre tiden avlöstes de av min lilla "kosovo alban". Stackarn var trött efter en hård dag så jag lovade göra iordning en stor härlig ostochgurkasmörgås till henne medan hon tog en dusch men eftersom Lautaro ringde i samma veva hann hon både duscha och fixa mackan innan jag var klar. Inte mitt fel ju ;) Förlåt.

-

Kvällen har vart mysig, sitter själv nu, min lilla alban fick nyligen sin heidå kyss och dörren är låst för natten. Sitter på soffan med HP:n men ska precis göra iordning lite käk. Kort och gott kan jag konstatera min misstanke om en vilseledande känsla av tomhet. Mitt liv är allt annat än tomt. :) Känner du igen dig? Ta dig en funderare och se om du blir förvånad ;)

//Dole

Hemma!

Är hemma hos mamma nu, känner att jag behövde äta lite riktig mat.. =) Har ätit enbart nudlar dom 2 senaste veckorna.. jag börja känna att kroppen säjjer ifrån nu.. förresten..någon som kan tänka sig att köp en härlig pizza åt mig ikväll? skulle verkligen uppskattas vet ni =)


Näe nu ska jag faktiskt gå å trycka i mig lite härlig mamsi mat här..

Hörs senare..//Lautaro


Inblick.

Den här videon flimade Lautaro för någon månad sen när vi satt och spanade in några bildspel som gjorts till bland annat "Jag Blöder Kärlek". Jävligt roligt att få respons på det man gör, oavsett om det är mail, msn, bildspel eller rosor i brevlådan.

Det här var en bra dag att spela in på, vanligtvis brukar tiden i "studion" kantas med ett långt svineri mellan samtliga inblandade men inte idag.. Ni som spelat in något med någon vet att energin sugs ut för varje timme som passerar, för varje minut, slutligen har man inget annat än skit att säga till varandra. Men aldrig på ett dåligt sätt ^^) För finns det nåt härligare än att rensa sina lungor ibland? Tiden efter en inspelning är alltid extra avslappnad :)



// Dole


One Of A Kind.

Klockan är lite över fyra på natten.. Har legat sömnlös ett bra tag. tittat ut genom fönstret.. Det är mörkt, molnigt och en grå dimma regnar över nattens mörker, ändå är det något som lyser vagt där uppe, en stjärna. Ibland undrar jag om jag borde.... borde följa mitt inre, följa stjärnan.. Jag vet nån som hade kallat mig "fånig" just nu, en annan som hade kallat mig "alldeles för djup" och en tredje för "drömmare". Men vad spelar det för roll när jag samtidigt vet en som hade sagt "Let´s do it!"

Vi behöver inte ben för att gå, bara nån att dela vägen med...



"Dole - One Of A Kind"
Kommer snart,
//Dole


Skriver

Sitter och skriver på lite nytt material.. känns ganska skönt faktiskt..

har lite svårt bara att hitta beats.. så är det någon som vill ge mig nått bra så är det bara att adda [email protected]
Och självklart kommer vi överens om hur det ska tackas osv om jag.. eller dole.. eller vi tillsammans väljer att köra på det =)

jag slänger även upp en av Doles Favoritbilder på mig.. haha
Man måste ju kunna skratta åt sig själv//Lautaro


Jag håller passet!

Sitter med joggingoverallen på, nässpray i fickan och träningsbagen packad bredvid mig. Känner mig trasig i kroppen men kusin mådde snäppet sämre och hade inte fått nån sömn inatt. Med andra ord, JAG håller passet idag! Inte mycket tid att förlora, kan inte ta bilen på grund av vissa omständigheter så får lasta mig på hojjen, eller ah, cykeln med andra ord. Vi ses på klubben! Blir ett teknikpass idag och får hoppas att våra smågrabbar inte håller på o jävlas som dom alltid gör, 2 mot 1. Finns en risk att dom tar mig nu när jag e sjuk. ;)

Sådär fredrik, jag rör mig nu! Vi ses vid parkeringen så får du visa mig cykelvägen! Blöööh!




//Dole


Sjukskriven :S

Precis som Lautaro var det mening att jag skulle jobbat idag men vaknade med en skev jävla hals! Sjukskriven! Jobbar vanligtvis som personlig assistent plus att jag sliter hårt på min och kusinens MMA klubb som går att hitta i alingsås. Vill bara påpeka att det känns extra surt att vara hemma idag eftersom mitt vikariat tar slut i samband med månadsskiftet = behöver pengarna! Samtidigt kommer jag sakna grabben jag jobbar för..

Sitter ni inne med möjliga jobb till lilla mig får ni gärna höra av er. Kommer jobba extra med att hålla pass på ett gym i alingsås och partille till hösten men behöver nåt mer seriöst :)

Till mina kära elever på klubben kan jag meddela att Jesper kommer hålla passet ensam idag, stående skulle jag tippa på så se till att pallra er dit ;)

Slutligen vill jag bara förstärka Lautaros förslag om att besöka OnOff! Speciellt ni som är intresserade av att medverka i våran kommande video.. Mig kan ni besöka hemma inbäddad under mina fyra täcken, köp med lite käk på vägen :) 
//Dole


På Jobbet

Blää.. nu står man på jobbet och degar... jepp.. jag står på jobbet.. finns ingenstans att sitta ner på den här jävla butiken haha.. nån som har lust att komma in i butiken och säjja hej?

OnOff backaplan.. jag är säljare där.. det är bara att komma förbi och hejja... jag är den ända killen som inte har namn skyllt.. så ni hittar mig lätt.. jag är den längsta i butiken oxå... kom hit och säjj hejj nu innan jag dör av tristess..!
// Lautaro

Vi minns..

Frölunda, November 2007. 

Vi minns ett år fyllt av både upp och nedgångar, ett år resulterande i nya relationer såsom avslutandet av gammla.

Ett år kopplat till många underbara minnen tätt sammanföljt av saker man önskar aldrig hänt.

Ett år kantat av musik varav vi minns ett uppträdande framför alla andra, Frölunda. Saker blev inte riktigt som förväntat men trots allt hade vi grymt jävla roligt, livet balanserar ständigt på gränsen och visst är det då vi lever som mest? Vissa händelser skapar gemenskap och sammanhållning. Att prata om det skapar bara misstro men polisrapporten talar för sig själv. Vi minns!

Här är en liten video från dagen i fråga, några timmar innan "uppträdandet".
Vi ber om ursäkt för den dåliga bildkvalitén. Kommande filmer kommer bli bättre! :)


Funderat..

Har suttit och Funderat mycket på låten och dess budskap och det jag har kommit fram till är att jag tycker att den är värd att göra en video till.
Så nu är frågan hur jag och Dole ska gå till väga för att göra en video?
Jag kan skaffa fram kamera och redigeringen sköter jag och Dole tillsammans.


Men vi behöver mycket folk.. eller mycket och mycket.. vi behöver ett par st.. helst bara tjejer och i alla åldrar.. gamla unga.. smala, runda det spelar ingen roll..

Någon som har lust att ställa upp?

(Videon kommer nog att spelas in runt i Alingsås och Göteborg men samlar ni en lite större grupp utanför göteborgs området så är det bara att säjja till så åker vi dit och filmar)

Ni kan antingen skriva nere i kommentarsfältet, skicka mejl eller lägga till oss på MSN.

[email protected]

[email protected]


Tjena

Jag tänkte kolla om ni har några önskningar nu när bloggen är igång?
Är det något speciellt ni vill att vi ska skriva om?
Vill ni ha bilder? Videobloggar?
Alla Önskningar är välkomna, så skriv ner va ni vill få ut av bloggen i kommentars fältet här nedanför, så ser vi till att ordna det!
//Lautaro


Lautaro & Dole - Tro Mig Du Är Älskad

Nu har vi (Lautaro och Dole) startat en gemensamma blogg.. här kommer det att dyka upp nytt material, nya funderingar och även härliga video bloggar en gång i veckan.

Här under kan ni hitta våran nya låt som handlar om dagens tjejer.
Allt för mycket press sätts på dom och vi (Lautaro och Dole) bestämde oss för at göra en låt som speglar att ensamheten bara är en felaktig uppfattning av verkligheten.

Vi har tatt tag i musiken igen och kommer köra mycket tillsammans nu ett tag framöver.

Besök gärna bloggen med jämna mellanrum så ni håller er uppdaterade!




Msn Kontakt:

[email protected]

[email protected]

RSS 2.0