dör

känns jävligt segt alltså för man känner verkligen hur denhär bloggen sakta men säkert håller på att dö ut.
jag har verkligen försökt att hå¨lla den vid liv ett tag men jesus.. det är fan svårt

//Lautaro

I all hast.

I all hast bestämde jag mig för att stressa några minuter och äntligen ta mig tid att skriva ett inlägg på bloggen igen. Jag är glad att min kära vän Lautaro har uppehållt er under tiden jag haft fullt upp, kommer dock ha mycket att göra det närmsta me men ska försöka vara mer aktiv här! :)

- Fick precis abstinens så ska bara sträcka mig efter en portionssnus!

Kan avslöja att jag lever jävligt tight ekonomiskt just nu, tänker aldrig sjunka så lågt som att leva på nudlar igen som jag gjorde under tiden i biskop men i gengäld har jag inga som helst möjligheter att unna mig nåt annat än mat nu. Ändå drog jag i mig en påse godis igårkväll för en hundring och på lördag ska vi ut på "Sture´s" med klubben och maten där kostar minst 150 spänn, självklart ska jag för en gångs skull dricka (måste juh offra mig för grabbarna när jag ändå är tränare) och ölen kostar la en 50 lappen styck. Har tänkt dra i mig en 5a iallafall eftersom kvällen beräknas bli lång ^^

Som Lautaro skrev i ett tidigare inlägg bad han mig komma till gbg häromdan men som alltid det senaste står ekonomin i vägen och bilen är fortfarande pajj, segröven satt där hemma på arslet och hade mage o erkänna att han var "allldeellees fööör slapp i skinkan" för att ta sig hit istället, trots att han ha bil och det inte tar mer än en halvtimme till skillnad från buss och tåg för mig som hade tatt minst en och en halv! Menmen, det är som det är, har hört att det är bra att sakna ibland me :)

Vad är det då som tar upp min jävla tid?
Det är klubben som tar upp min tid nuförtiden på grund av en massa förändringar som görs, förhoppningsvis ger det resultat någon dag vilket isåfall skulle innebära slutet på min dåliga ekonomi och början på en mycket bra ekonomi, kostym, skinnhandskar, städhjälp hemma, diskmaskin, nyttig mat, radhus och en hund. Sen hade jag sett till att byta upp mig lite angående bilen. Hehe.

Ska inte skryta mer, inte för att vara ödmjuk utan för att jag måste sova, upp tidigt imorn som vanligt för att jobba och träna. Samma gammla rutin ett tag till, men även min halvsega vardag kommer förbättras NÄR allt är klart. XP

Godnatt!

//Dole

Utekvällen

Igår var jag ute med Joookey och hade det riktigt trevligt faktiskt.
Vi träffades i centralstationen för att sedan gå till viktorias som ligger vid Vasa.
Väl där beställde vi 2 öl och pratade på och hade det riktigt trevligt men vi båda kände att suget efter en till öl inte allts var lika stark så jag beställde en Mojito och han bestälde nån jävla skit haha.
Jag har faktiskt alltid vart skeptiskt till mojito, för första gången jag smakade på den var den inte allts god, jag tyckte bara att det var slöseri med pengar (ifs har jag aldrig varit en drink kille utan jag har alltid bara drukigt öl)
Men iallafall, jag gav mojiton en andra channs när jag var i italien för då var det inte jag som betalade för den och den var riktigt jävla god, den var inte bara god utan den var även uppfriskande.
Så väl tillbaka i sverige gav jag den en andra channs och det var på puch när vi var där med arbetskameraterna och det var rena skiten igen, så min besvikelse var enorm eftersom den vart så god i italien men rena skiten här i sverige.

Men igår.. igår kom den motsatta bevisen, den var till och med godare i Vikotoria´s är den i Italien, den var otroligt god så jag beställde in den ena efter den andra, och när vi bestämmde oss för att dra vidare hade jag druckigt 4 st.

Jag vet att ni tänker att ag måste vart riktigt jävla packad men det var jag faktiskt inte och Dole har bevis för det, för att jag ringde han på natten nån gång för att snacka lite skit.

Vi gick vidare iallafall till casinot där jag torskade medans jookey vann hela 500 kr. den jävla bögen fick med andra ord en gratiskväll medans jag gick back.

Måste tacka jookey för att man har det alltid riktigt trevligt med han och för att man ligger alltid på samma nivå, dricker man mycket dricker han med än, och vill man ta det lungt så gör han oxå det.
Det är xtra härligt för jag är sällan full, jag gillar att bara ta det lungt och ha kontroll över situationen!


Idag så vakna jag pigg och glad och målade lite, fattar inte själv att jag satte mig och målade när jag aldrig tidigare gjort det men det kändes jäävligt härligt och det ska lätt bli mer målande.
Dole fick se min målning och han blev riktigt imponerad, tyvärr kan jag inte lägga upp den ännu och Dole kommer förhoppningsvis inte avslöja något häller.

Jag försökte övertala bögjävlen att komma till göteborg för att det var faktiskt nån månadsen vi sågs och jag är trött på att bara tjata i tel med han, men han ville inte utan ville att jag skulle komma till han vilket jag seriöst inte orkade!
Nu ska jag visa min storebror vilken duktig lillebror han har haha

Förresten, en xtra rolig sak som hände igår var att jag fick sålt min första bild!
Det är första gången jag säljer en bild jag tagit, för annars har jag alltid sålt tjänster, så detta gjorde det xtra roligt!
Slänger upp bilden här nedanför (Är inte jätte nöjd med den, men fotografen som köpte den tyckte att den var helt otrolig)



//Lautaro

Det var länge sen..

det var länge sen jag var ute på en fredag, just nu e jag på jobbet men efter jobbet ska jag träffa jokeeey och ta nån öl och bara snacka skit, känns riktigt härligt faktiskt.
Får bara se till att det inte blir allt för många öl, för att vigla hem är inte alltid så bra.
Det andra som är riktigt härligt är ju det att jag är ledig i helgen, har inte vart det på ett jävla bra tag så nu känns det härligt att vara ledig när alla andra är lediga oxå, ni vet, jag vill gärna vara som andra ^^)

Nu ska jag forsätta jobba, kanske skriver ett fylle inlägg om det blir för många öl men det tro jag inte.

//Lautaro

RSS 2.0