Lite bajs bara

Har bara jobbat och spenderat min fria tiden med Caroline, vill säjja 7 dagar i veckan :D riktigt härligt, utöver det så har vi spenderat tid med Dole och Tova!
Vi var på Café wallgatan och käkade mat och snackade skit, riktigt trevligt, fast än dole va på sitt svinhumör så var det trevligt.
Efter lite mat och mycket skratt och snack gick vi vidare till biljardpalatset.
Självklart gav vi den första vinsten till de yngsta paret för att sedan kamma hem den riktiga segern med Caroline!
Lite cider och öl blev det oxå.
Dole och tova bestämde sig för att åka hem redan runt 8 tiden, båda var griniga för att dom hade förlorat och allt dom ville var att komma bort från oss.

Medans dom gick sin väg så åkte jag och caroline hem, tjatade på som valigt om allt möjligt.
Det är så jävla härligt att bli väkt på morgonen av massa bussar och krama, fyfan, finns inget härligare. caroline åkte till jobbet runt 9 tiden och jag sov vidare.
Runt halv 1 gick jag upp och åkte ner till hjällbo för att se om jag kunde få mina lägenhetsnycklar, svaret jag fick var att jag kanske kan få dom på onsdag men det var inte allts säkert, men annars kunde jag hämta dom på fredag utan problem. vi får väl se va det blir.
känns jävligt spännande att flytta till helgen iallafall, spännande spännande!
nu ska jag börja fixa mig, ska hämta upp caroline på jobbet, klippa mig ska hon oxå göra, sedan ska vi ta en tugga mat någonstans för att sedan avnjuta en biofilm :D kan bli jävligt härligt faktiskt!


/Vasquez


lyssnar

sitter framför datorn medans baby står och fixar sig, vi sitter å  lyssnar på james morrison - You Make It Real, jag tittar ut genom fönstret och ser hur det regnar, det åskar till ibland och jag kan inte undvika att det känns i hela kroppen, jag är kär, jag älskar känslan, musiken, regnet, åskan och blixtrandet gör det hela magiskt!
Livet är värt att leva ^^)



Rubrik

Ja, här sitter jag igen och undrar vad jag ska skriva, vet inte riktigt, jobbar och jobbar, önskar jag kunde ha ledigt och njuta av lilla solen och lilla nusse, men pengar är pengar.

vad har hänt det senaste?
Vaknade av att tony ringde runt 10 tiden, har inte sätt han på 2 år och helt plötsligt stod han utanför mitt hus, riktigt jävla trevligt faktiskt. men utöver det så  vet ´jag inte ens själv vad som har hänt, det låter kanske deppigt med det är det inte allts, tvärt om, lever ett liv jag vill leva och det är riktigt riktigt härligt faktiskt.
Igår hämtade jag upp Caroline och tänkte åka iväg för att handla lite saker för att laga mat, men det hade hon redan handlat på sin lunch så vi åkte raka vägen hem för att laga mat.
Hon lagade tacosgratäng, jag var lite skeptisk till det, men sjukt jävla gott var det, helt chockad över att hon faktiskt kunde laga mat (hahaha) och sjukt chockad över att det smakade förjävla härligt!




Efter en mätt mage och massa mys tog jag fram sockervaddsmaskinen och vi var fullt igång med att göra egna sockervadd, tyvärr lyckades vi bara med en haha.




nu e jag iallafall jävligt förkyld och känner hur jag kallsvettas, får hoppas på att inte ha feber för det orkar jag faaaan inte med.

//Vasquez



Fredag

Sitter här framför datorn och röker, alla är bortresta och jag njuter av tystnaden, kom å tänka på en sak, jag har inte vart ute och festat på sjukt länge och det känns riktigt härligt, känner inte de behovet längre och har inte känt de behovet på flera år, visst kan det vara trevligt men det är ytters sällan, va kan det vara? 1 gång var 20 gång man är ute? om ens det.
Så igår fredag var det inget festande, utan det var jobbet som gällde och sedan var det myskväll med Nusse!
Sjukt härligt, vi tittade på en gammal film, såg nog den när jag var 8 - 10 år kanske



Hade totalt glömt av den, den var helt Ok faktiskt, dock var jag lite för trött så jag somnade till när det var 30 sek kvar och vaknade till när texten kom haha
utöver den sjukt mysiga kvällen vi hade gjorde vi inte så mycket mera, vaknade imorse bredvid värdens vackraste tjej och låg å myste tills hon var tvungen att gå till jobbet, jag sov kvar och vaknade runt 11 tiden för att själv åka till jobbet.

Nu sitter jag här, funderar på att åka och inhandla något att äta och lämna in hyrfilmerna vi hyrt.

Efter det får jag väl hoppas att tel ringer där jag hör en röst säja "jag är på väg till dig nu" ^^)

//Vasquez

Kärlekslöftet – det enda man får bryta

Från våra föräldrar, lärare och samhället i övrigt lär vi oss att kopiera och se fördelarna i att behärska livets koder och oskrivna regler för att kunna passa in. Man ska vara ärlig, trevlig, generös och artig men det viktigaste av allt: "Man ska gå att lita på. Det man lovar ska man hålla. Lova inget om du inte kan hålla det."

Min pappa var stenhård. Och fortfarande sitter det i ryggraden, inkilat mellan kotorna, stabilt och fast. I mig som i de allra flesta. Att hålla löften är en av de regler som får oss att funka bättre socialt, så är det bara, för vem vill vara en svikare?

Har jag lovat att hjälpa nån att flytta så har jag inget annat val än att bita ihop och bära kartonger och soffor tills knogarna blöder. Kanske ångrar man sitt löfte, men det gäller och står fast. "Ett löfte är ett löfte".


Men ... det finns ett fruktansvärt, obevekligt undantag. Plötsligt gäller inga koder längre, det råder total anarki och diktatur. Jag pratar om det största, det viktigaste vi har

i livet: kärlek. "Jag är din för evigt, jag kommer alltid älska dig, alltid finnas här, för alltid. Du är den rätte, den enda, den jag vill leva och bli gammal med. Jag lovar. Jag lovar (kanske till och med) inför Gud i nöd och lust."

I dina allra största, viktigaste relationer är löftena helt betydelselösa och tomma. Plötsligt gäller inga garantier. När andra löften bryts har man rätt att säga: "Men du lovade ju, du sa att du skulle ... jag räknade med dig." Man kan kompromissa och gå halva vägen. Försöka komma överens. Hitta lösningar.

Men när det kommer till kärlek och känslor så existerar inga halvalternativ, vi är som frusna höstlöv för vinden. Det spelar ingen roll att man planerat hela sina liv ihop, att man lärt känna föräldrar och syskon, att man köpt en skrivare tillsammans på rean så sent som i förra veckan. Det är bara av, över och ut. Slut. Definitivt och utan återvändo.


Den man litade mest på, den som tills alldeles nyss var ens hela liv, dag och natt, innanför och utanpå. Den som lovade. Lovade på söta lappar,

i mejl, på födelsedagskort, i brev och i ord om och om och om igen. "Jag är din och du är min. Vi är varandras allt. Du känner mig bättre än någon annan, jag öppnar mig för dig. Du är mitt liv."

Med en enda mening bryts löftet, alla löften: "Jag vill inte mer, det är slut." Du är maktlös i din avgrund av sorg och svek. Dagen efter ska VI inte finnas, inte minnas, inte prata, inte ringa. Det är som en död. Vi finns inte för varann. Glömma, gräva ner och gå vidare. Ilskan, sveket, man vill skrika rakt ut, men vad hjälper det? Löftet betyder inget, det är tomt.


Vad är det då som gör att vi ändå åter kastar oss handlöst

i kärlekens lömska käft och inte kan värja oss? Att vi gör om det gång på gång? Vår hopplösa tro på kärleken? Det är samtidigt så fint, vi är som små korkade föl som springer rakt in i elstängslet om och om igen. Allt för en stunds bekräftelse, ömhet och lycka. Och vi lovar och lovar igen och igen, det är ganska vackert mitt i tårarna egentligen.

kitty jutbring - krönika aftonbladet


så jävla nice


Man in the mirror

Så jävla nice låt.. fiifään





I'm Gonna Make A Change,
For Once In My Life
It's Gonna Feel Real Good,
Gonna Make A Difference
Gonna Make It Right . . .

As I, Turn Up The Collar On My
Favourite Winter Coat
This Wind Is Blowin' My Mind
I See The Kids In The Street,
Without Enough To Eat
Who Am I, To Be Blind?
Pretending Not To See
Their Needs
A Summer's Disregard,
A Broken Bottle Top
And A One Man's Soul
They Follow Each Other On
The Wind Ya' Know
'Cause They Got Nowhere To Go
That's Why Now I Want You To Know

I'm Starting With The Man In The Mirror
I'm Asking Him To Change His Ways
And No Message Could Have
Been Any Clearer
If You Wanna Make The World
A Better Place
(If You Wanna Make The
World A Better Place)
Take A Look At Yourself, And
Then Make A Change
(Take A Look At Yourself, And
Then Make A Change)
(Na Na Na, Na Na Na, Na Na, Na Nah)

I've Been A Victim Of A Selfish
Kind Of Love
It's Time That I Realize
That There Are Some With No
Home, Not A Nickel To Loan
Could It Be Really Me,
Pretending That They're Not Alone?

A Willow Deeply Scarred,
Somebody's Broken Heart
And A Washed-Out Dream
(Washed-Out Dream)
They Follow The Pattern Of
The Wind, Ya' See
Cause They Got No Place To Be
That's Why I'm Starting With Me
(Starting With Me!)

I'm Starting With The Man In The Mirror
(Ooh!)
I'm Asking Him To Change His Ways
(Ooh!)
And No Message Could Have
Been Any Clearer
If You Wanna Make The World
A Better Place
(If You Wanna Make The
World A Better Place)
Take A Look At Yourself And
Then Make A Change
(Take A Look At Yourself And
Then Make A Change)

I'm Starting With The Man In
The Mirror
(Ooh!)
I'm Asking Him To Change His Ways
(Change His Ways-Ooh!)
And No Message Could've
Been Any Clearer
If You Wanna Make The World
A Better Place
(If You Wanna Make The
World A Better Place)
Take A Look At Yourself And
Then Make That . . .
(Take A Look At Yourself And
Then Make That . . .)
Change!

I'm Starting With The Man In The Mirror,
(Man In The Mirror-Oh Yeah!)
I'm Asking Him To Change His Ways
(Better Change!)
No Message Could Have
Been Any Clearer
(If You Wanna Make The
World A Better Place)
(Take A Look At Yourself And
Then Make The Change)
(You Gotta Get It Right, While
You Got The Time)
('Cause When You Close Your Heart)
You Can't Close Your . . .Your Mind!
(Then You Close Your . . . Mind!)
That Man, That Man, That
Man, That Man
With That Man In The Mirror
(Man In The Mirror, Oh Yeah!)
That Man, That Man, That Man
I'm Asking Him To Change His Ways
(Better Change!)
You Know . . .That Man
No Message Could Have
Been Any Clearer
If You Wanna Make The World
A Better Place
(If You Wanna Make The
World A Better Place)
Take A Look At Yourself And
Then Make A Change
(Take A Look At Yourself And
Then Make A Change)
Hoo! Hoo! Hoo! Hoo! Hoo!
Na Na Na, Na Na Na, Na Na,
Na Nah
(Oh Yeah!)
Gonna Feel Real Good Now!
Yeah Yeah! Yeah Yeah!
Yeah Yeah!
Na Na Na, Na Na Na, Na Na,
Na Nah
(Ooooh . . .)
Oh No, No No . . .
I'm Gonna Make A Change
It's Gonna Feel Real Good!
Come On!
(Change . . .)
Just Lift Yourself
You Know
You've Got To Stop It.
Yourself!
(Yeah!-Make That Change!)
I've Got To Make That Change,
Today!
Hoo!
(Man In The Mirror)
You Got To
You Got To Not Let Yourself . . .
Brother . . .
Hoo!
(Yeah!-Make That Change!)
You Know-I've Got To Get
That Man, That Man . . .
(Man In The Mirror)
You've Got To
You've Got To Move! Come
On! Come On!
You Got To . . .
Stand Up! Stand Up!
Stand Up!
(Yeah-Make That Change)
Stand Up And Lift
Yourself, Now!
(Man In The Mirror)
Hoo! Hoo! Hoo!
Aaow!
(Yeah-Make That Change)
Gonna Make That Change . . .
Come On!
(Man In The Mirror)
You Know It!
You Know It!
You Know It!
You Know . . .
(Change . . .)
Make That Change.

Intressant

kan tycka att det är lite intressant hur vissa människor reagerar, en öppen människa som påstår sig alltid prata ut om problem och alltid ska vara så ärlig och uppriktig väljer att vara motsatsen?
Tycker att det både är löjligt och ganska sorligt.


Idag har det väl inte hänt ett skit, vaknade runt 3 tiden på natten av att det blixtrade och åskade som faäen, passade på att väcka nusse för att fråga vart chokladen var, hon pekade, jag gick upp, satte mig på sängen, åt chocklad och njöt av regnet och åskan som drämde till med gämna mellan rum.
Somnade om och vaknade runt 9 tiden för att åka till jobbet, släppte av Caroline, och åkte vidare, nu sitter jag hemma efter en lång arbetsdag och undrar vad jag ska göra av dagen, kanske köper mig en pizza, kanske en kebab? kanske ska jag sova tidigt? vettefan.. tråkigt är det iallafall....


/Vasquez

....

Det har hänt en massa i livet men som vanligt orkar jag inte skriva ner det, för då måste jag tillbaka flera veckor och det kan bli för långt för att skriva ner, så jag kortar ner hela skiten haha.

Igår Söndag träffade jag Dole, efter flera veckor som vi inte sätts eller pratat, anledningen till detta var för att han har vart upptagen med sitt och jag har vart upptagen med mitt =) så våra korta 30 sek samtal har i stort sätt gått ut på att svina mot varandra, men nu hade vi iallafall bestämt att vi skulle ses och det gjorde vi!

Vi träffades runt 5 tiden, gick runt i avenyn lite för att sedan slakta lite mat, efter detta stack vi längst upp i avenyn och satt å tjata om allt och inget, en härlig avslappnad känsla kändes i luften och jag njöt för fullo!
Dole kom även med förslaget att vi skulle stänga av mobilerna för att inte bli störda av något allts vilket vi gjorde!
Efter att ha snackat en jävla massa så gick vi vidare till bergakungen vi löste ut biljeterna till Transformers och gick vidare och träffade Caroline och my en liten sväng!
Efter detta stack vi tillbaka till bion för att avnjuta filmen, innan filmen började så kom vi på de fina förslaget att vi (Jag och Dole) kommer nog börja gå på bio 1 gång i månaden, vill säja välja en dag i månaden som är våran dag, bögigt? ja! trevligt? ja det oxå!

Måste erkänna att filmen var bra men att 1an är grymt mycket bättre, tyckte inte om att alla dog i slutet.. men men!

Vi åkte vidare hem till dole iallafall, kände att det var härligare att sova hos han än hos mig.
Väl framme så låg vi och tjata en stund för att sedan dela säng.

Nu så sitter jag hemma och är grymt tacksam över inflyttningspresenten jag fick av dole, eller Fick och fick, han vill ha en micro i utbyte horjävel.haha

Nu är jag iallafall hemma och njuter av min lediga dag, har lite shiiat å fixa bara, men mot kvällen så blir det älskling till 100%
Allt känns så rätt bara, så bra.. allt känns fucking härligt haha :D

Har inte tid

har inte tid att skriva men måste skriva att jag har det helt underbart

Förra helgen var jag och Älsklingen i kollmården, var i nörrköping och njöt av livet

fan va bra livet är!
Jag njuter för fullo nu.. helt härligt

RSS 2.0